Δεν υπάρχει καλύτερη έναρξη της εβδομάδας από την σημερινή με τον Ερμή στον Τοξότη, καθώς η όψη αυτή μας κάνει πιο αισιόδοξους και χαλαρούς, γεγονός, που επηρεάζει την καθημερινότητά μας, καθώς ευνοείται η επικοινωνία και γινόμαστε πιο ειλικρινείς και άμεσοι στις επαφές μας,  ενώ στο πλάνο είναι νέες γνωριμίες και ταξίδια.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Τοξότες, οι οποίοι θα βρείτε τον χιουμορίστα και λίγο τρελιάρη εαυτό σας κάτι που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στα περιβάλλοντα στα οποία θα κινηθείτε, προσελκύοντας γνωριμίες αλλά και ευκαιρίες.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες ευθύνες και πληθώρα επαφών θα σας κάνουν να πονοκεφαλιάσετε ωστόσο αν δεν πάρετε τα πράγματα πολύ στα σοβαρά θα αποζημιωθείτε.

Ταύροι και Σκορπιοί να είστε ανοιχτόμυαλοι και να μη διστάσετε ακόμα και να ρισκάρετε, προκειμένου να πετύχετε κάτι που θέλετε πολύ, οικονομικό ή ερωτικό!

Ο μήνας που φθάνει με πλούσια δώρα για κάθε ζώδιο

Όμως ποιος μήνας καταφθάνει με πλούσια δώρα για κάθε ζωδιακό τύπο την καινούργια χρονιά;

Έχουμε και λέμε:

Στον Κριό ο Άρης από τον Τοξότη τον Ιανουάριο φέρνει επιτυχία στην εργασία αλλά και στα προσωπικά, οπότε προετοιμαστείτε ψυχολογικά και απολαύστε τις γιορτινές ημέρες που έρχονται.

Ο Ταύρος μπορεί να χρειαστεί να περιμένει έως τον ερχόμενο Δεκέμβριο για να δει να πραγματοποιούνται τα όνειρά του, ωστόσο, καθώς θα αξίζει η αναμονή για τα δώρα που θα φέρει αυτός ο μήνας σε επαγγελματικά και οικονομικά, οργανωθείτε ανάλογα, μέχρι να έρθει.

Δίδυμοι θα δείτε… ήλιου πρόσωπο, χάρη στον κυβερνήτη πλανήτη σας, τον Ερμή, που θα φέρει καλοτυχία και ευμάρεια τον Ιούλιο. Δεν έχετε παρά να τον απολαύσετε μαζί με τις διακοπές σας.

Καρκίνε θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τον Σεπτέμβριο, αφού αυτός είναι ο μήνας που θα φέρει τις λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Λέοντα ο Άρης στον Τοξότη θα σε ευνοήσει από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, οπότε ετοιμάσου να… λάμψεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Παρθένε οι πλανήτες θα βρίσκονται στο πλευρό σου τον Αύγουστο, αλλά εξαρτάται από εσένα το αν θα αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Ζυγέ ο Απρίλιος είναι ο ευνοϊκός σου μήνας, που θα φέρει επιτυχία στα ερωτικά σου, αφού όπου κι αν πας θα κάνεις αισθητή την παρουσία σου.

Σκορπιέ επιτυχίες στον έρωτα αλλά και στα οικονομικά, που σε έχουν ταλαιπωρήσει τελευταία, θα σε στείλουν στον έβδομο ουρανό τον Οκτώβριο.

Τοξότη παίρνεις από σήμερα μια μικρή γεύση από όσα ωραία θα ακολουθήσουν τον Ιανουάριο που καταφθάνει με τον Άρη στο ζώδιό σου, ο οποίος θα σε τροφοδοτήσει με ενέργεια, ερωτισμό και δημιουργικότητα, οπότε προχώρα…

Αιγόκερε τον Μάρτιο, θα έχεις συμπαραστάτες  Άρη, Δία, Κρόνο και Πλούτωνα στο ζώδιό σου, και Αφροδίτη στον φιλικό Ταύρο, οπότε οριοθέτησε τους στόχους σου και θα αποζημιωθείς.

Υδροχόε ο μήνας σου θα είναι ο Οκτώβριος.  Ίσως ξεκινήσεις κάτι καινούργιο που θα στεφθεί με επιτυχία, ενώ θα βελτιωθεί αρκετά η οικονομική και η ερωτική σου ζωή. Θα αξίζει η αναμονή…

Ιχθύες ο Σεπτέμβριος φέρνει εύνοια στην ερωτική σου ζωή αλλά και στα επενδυτικά σου σχέδια. Οργανώσου και θα έρθουν όσα θέλεις τόσο πολύ.