Κάτι ο χιονιάς και το κρύο, κάτι η Σελήνη από τους Ιχθύς, παρέα με τον Ποσειδώνα, φέρνουν εσωστρέφεια και μπερδέματα.

Τι φέρνει αυτή η όψη;

Η Σελήνη θα τριγωνιστεί με τον Άρη και τον Ερμή στον Σκορπιό, θα γίνουμε πιο εσωστρεφείς και συναισθηματικοί και θα επικεντρωθούμε στην αίσθηση που μας αφήνουν άνθρωποι, συμπεριφορές  και καταστάσεις.

 Περισσότεροι επηρεάζονται Ιχθύες και Σκορπιοί, οι οποίοι δεν έχετε παρά να εναρμονιστείτε με το μέσα σας και να αφήσετε να σας καθοδηγήσει η ισχυρή διαίσθησή σας.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες προσπαθήστε να κατανοήσετε τις ανάγκες των κοντινών σας ανθρώπων και επικεντρωθείτε στα θετικά της κάθε κατάστασης.

Λέοντες και Υδροχόοι είστε στο κόσμο σας αλλά δε σας απασχολεί, αφού αισθάνεστε καλά.

Συμπεριφορές που πρέπει να αλλάξουν τα ζώδια

Συνηθίζουμε ενόψει της αλλαγής της χρονιάς, που φέτος, συνεπάγεται και είσοδο σε νέα δεκαετία, να προβαίνουμε σε έναν μικρό απολογισμό του χρόνου που πέρασε, βλέποντας που τα πήγαμε καλά και που άσχημα, και τι πρέπει να αλλάξουμε, εγκαταλείποντας συνήθειες και συμπεριφορές, που δυσκόλεψαν την καθημερινότητά μας και δεν μας άφησαν να χαρούμε όσο θα θέλαμε, προκειμένου να κάνουμε μια πιο εύκολη καινούργια αρχή και να προχωρήσουμε προς τα μπροστά. Έχουμε και λέμε:

Αναλυτικά κάθε ζώδιο

Κριέ διαχειρίσου τον θυμό που έχεις για όσους σε αδίκησαν. Δεν λειτουργούν όλοι δίκαια.

Ταύρε έλεγξε τον κυνισμό και άφησε τον εαυτό σου να πιστέψει ξανά στην αγάπη και στην ευτυχία.

Δίδυμε διαχειρίσου τις ενοχές σου. Κατηγορώντας τον εαυτό σου για λάθη που έκανες, πριν από χρόνια και τα οποία δεν μπορούν να διορθωθούν πια, δεν αλλάζει κάτι.

Καρκίνε δεν μπορείς να ικανοποιείς τους πάντες. Είσαι υπεύθυνος κυρίως για την ευτυχία τη δική σου.

Λέοντα σταμάτα να συγκρίνεις τη ζωή σου με εκείνη των άλλων και μάλιστα όπως αποτυπώνεται στα social media. Το κύριο για να είσαι ευτυχισμένος είναι εσύ να περνάς καλά!

Παρθένε ακόμη και το ρολόι κάποια φορά μένει… από μπαταρία. Δέξου ότι δεν γίνεται να είσαι πάντα τέλειος και να τα κάνεις όλα σωστά. Όλοι κάνουμε και λάθη…

Ζυγέ σταμάτα να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και να τον επικρίνεις συνεχώς. Αξίζεις πολλά!

Σκορπιέ οι μνησικακίες δεν θα σε βγάλουν πουθενά. Άφησε πίσω το παρελθόν και κοίτα το μέλλον.

Τοξότη ενίοτε στη ζωή πρέπει να ρισκάρεις. Προσπάθησε να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες στους τομείς που σε ενδιαφέορυν και δεν θα χάσεις.

Αιγόκερε σταμάτα να προσπαθείς να ελέγχεις τα πάντα στην προσπάθειά σου να πετύχεις τους στόχους σου.  Χαλάρωσε λίγο κι όλα θα γίνουν…

Υδροχόε ότι δεν λειτουργεί το αλλάζουμε και όσους μας… δηλητηριάζουν την καθημερινότητα, καλό είναι να τους απομακρύνουμε…

Ιχθύ ζήσε το παρόν αντί να σκέφτεσαι για το τι θα γίνει μετά από χρόνια στην ζωή σου.