Πικάντικη διάσταση διαθέτει η σημερινή Τρίτη εξαιτίας του εξαγώνου που σχηματίζουν η Αφροδίτη από τον Αιγόκερο με τον Άρη στον Σκορπιό. Στο μενού είναι… έρωτες με την πρώτη ματιά, δυνατά καρδιοχτύπια και φλογερά ειδύλλια. Τα βέλη του φτερωτού θεού μπορεί να μας βρουν παντού αρκεί να κυκλοφορήσουμε!

Παράλληλα, ο Ερμής από τον Σκορπιό που θα ξανακάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο, συμβάλλει στο να γίνουν συζητήσεις εκ βαθέων, που θα συνοδευτούν από εξομολογήσεις κι αποκαλύψεις πολύτιμων μυστικών ή άλλων χρήσιμων πληροφοριών που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα καταστάσεις και συμπεριφορές προσώπων, οφελώντας τις σχέσεις μας.

Ο Δίας από τη νέα του θέση στον Αιγόκερο, όπου και θα παραμείνει έως τον Δεκέμβριο του 2020, ευνοώντας κυρίως τους παρορμητικούς (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), μας καλεί να εστιάσουμε εκτός από την καριέρα μας και στην εικόνα μας. Οπότε προσέξτε πως θα διαχειριστείτε πιθανή επιτυχία, γιατί εύκολα μπορεί να χαθεί το μέτρο, και αμετροέπεια, υπερβολές και έπαρση, μπορεί να οδηγήσουν στην απομάκρυνση προσώπων σημαντικών στη ζωή μας.

Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια της Γης και του Νερού!

Σκορπιοί και Αιγόκεροι, είστε… ακαταμάχητοι, οπότε δεν έχετε παρά να περάσετε… στο παρασύνθημα για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. 

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι , Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με ζήλια, κόντρες και ανταγωνισμούς, αλλά γρήγορα θα εξαφανιστούν, αρκεί να μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες δεν θα βρείτε καλύτερη ευκαιρία να δείξετε τα αισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τολμήστε το!