Δύναμη πρέπει να δείξουν όλα τα ζώδια διότι ξεκινά μια αισιόδοξη και συνάμα δύσκολη εβδομάδα. Δείξτε προσοχή όσοι αδιαφορείτε για τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται, διότι θα επιδεινωθεί η οικονομική σας και ερωτική σας ζωή.

Κριός

Δίνετε θάρρος στον εαυτό σας να αντέξετε κάθε δυσκολία ή και αλλαγή έρχεται. Θέλετε να προοδεύσετε και δε σας ενδιαφέρει πόσο δύσκολος θα είναι ο δρόμος αυτής της προόδου. Πάντως θα εξελιχθείτε άμεσα.

Ταύρος

Νέες αποφάσεις έρχονται από εσάς για εσάς και με εσάς. Είστε αυτάρκεις και νιώθετε ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση. Το παρόν είναι αισιόδοξο με αποτέλεσμα να προξενεί θετικές σκέψεις και για το μέλλον σας.

Δίδυμοι

Χαίρεστε που θα ασχοληθείτε με νέα χόμπι, δραστηριότητες. Μία νέα φιλία είναι στο κατώφλι σας με ένα άτομο που θα είστε φίλοι για χρόνια. Ερωτικά είστε άμεσα διαθέσιμοι για μια νέα αγάπη και έρωτα.

Καρκίνος

Ξέρετε τι θέλετε. Είστε σίγουροι για εσάς. Δε σας ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Αλλάξατε οπτική γωνία και αυτό βγαίνει σε κάτι πάρα πολύ θετικό. Δώστε έμφαση στους φίλους και στην οικογένειά σας που σας θέλει κοντά της.

Λέων

Όλα πάνε άψογα. Είχατε καιρό να νιώσετε ότι τα περισσότερα πράγματα στη ζωή σας βρίσκονται στη σωστή θέση και τη σωστή στιγμή. Πάντως ξέρετε ότι το μέλλον σας είναι αισιόδοξο, ενώ μάλλον παίρνετε αύξηση.

Παρθένος

Είστε σίγουροι για τον εαυτό σας για ακόμη μία φορά, γεγονός που σας κάνει ελκυστικούς προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν ξέρετε αν θέλετε να ασχοληθείτε με προσωρινά πράγματα, προτιμάτε τις μόνιμες σχέσεις.

Ζυγός

Χαίρεστε που έχετε καλούς φίλους να σας συμβουλεύουν καθημερινά. Ακούστε ωστόσο και τους οικείους σας τι έχουν να σας προτείνουν γιατι θα σας βγει σε καλό. Έρχονται ανακοινώσεις από τη δουλειά σας.

Σκορπιός

Καλά κάνετε και είστε ευτυχισμένοι αυτό το διάστημα. Οι όψεις σας ευνοούν για προσωπική ανάπτυξη και βελτίωση. Στα επαγγελματικά και τα ερωτικά θα τα πάτε περίφημα. Αναρωτιέστε αν θέλετε νέες αλλαγές.

Τοξότης

Ξέρετε σίγουρα πως σήμερα θα πάρετε οριστικές αποφάσεις, τόσο για μετακομίσεις όσο και για φιλίες και σχέσεις. Πρέπει να δώσετε σε όλους μία ευκαιρία να μάθουν από τα λάθη τους. Διαφορετικά θα μείνετε μόνοι.

Αιγόκερως

Δεν ξέρετε αν θέλετε να δώσετε νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας. Σίγουρα έχετε όλη την καλή θέληση πάντως να ακούσετε τους αγαπημένους σας. Νιώθετε την ανάγκη να είστε κοντά στην οικογένειά σας.

Υδροχόος

Είστε προετοιμασμένοι κάνοντας πλάνα για το μέλλον. Σήμερα θα περάσετε τέλεια από την άποψη ότι θα έχετε επιλογές κοινωνικοποίησης ή εργασιακής ανέλιξης. Θα πάρετε θετικά σχόλια από τον υπεύθυνό σας.

Ιχθύς

Είστε ξεκάθαροι ως προς τα θέματα που σας αφορούν και εκείνα που δε σας αφορούν καθόλου. Συνεπώς έχετε κάνει την απαραίτητη καταγραφή προτεραιοτήτων με σκοπό την εξέλιξη και την αυτοπραγμάτωσή σας.