Συνέχεια στην αήθη επίθεσή του κατά της εθνικής συντονίστριας για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, Ειρήνη Αγαπηδάκη, δίνει ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σημειώνει πως «δεν παίρνει λέξη πίσω» και -όπως συνηθίζει- επιτίθεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, γράφοντας με το γνωστό… αψύ του ύφος:

«Λοιπόν ακούστε παπαγάλοι της διαπλοκής που ό,τι και να κάνετε σας έχω, μόνος μου και όλοι σας!!!»

Μάλιστα, με απολύτως χυδαίο και υποτιμητικό τρόπο αποκαλεί την κ. Αγαπηδάκη «κοριτσάκι που ανέλαβε συντονιστής για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα με αρκετά χιλιάρικα το μήνα».

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη ανάρτηση του εναντίον της Ειρήνης Αγαπηδάκη, τη χαρακτηρίζει «ψυχολόγο του Facebook», όπως επίσης ψυχωσικό και ανικανοποίητο κοριτσάκι που πρέπει να εισαχθεί στο Δαφνί.

Αναλυτικά, η χυδαία ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Τον αδειάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Η στάση του Παύλου Πολάκη, πάντως, φαίνεται ότι προκαλεί αντιδράσεις τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και σε φιλικά προς την αντιπολίτευση μέσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κουμουνδούρου επικρατεί οργή και δυσαρέσκεια για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μάλιστα δεν ανακαλεί την τοποθέτησή του.

Ενδεικτική της αποδοκιμασίας κατά του Παύλου Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η ανάρτηση του Πάνου Λάμπρου, μέλους του ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνου του Τομέα Δικαιωμάτων.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά «και άλλες φορές έχουμε πει, εμείς από τον τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, ότι οι λέξεις που ενίοτε χρησιμοποιούμε δεν είναι ουδέτερες, έχουν χρώμα, άποψη, όχι πάντα αυτή που θα θέλαμε. Και μου φαίνεται πράγματι αδιανόητο να «ψυχιατρικοποιούν» κάποιοι (δυστυχώς και από την αριστερά) την πολιτική αντιπαράθεση ή να απαντάς με αυτόν τον κακοποιητικό τρόπο σε άλλες κακοποιητικές δηλώσεις του πολιτικού σου αντιπάλου».

«Λες και δεν υπάρχουν άλλα επιχειρήματα, πολιτικά και ιδεολογικά. Λες και αν βρίσεις, αν ειρωνευτείς, αν χρησιμοποιήσεις απαξιωτικούς ή ιατρικούς όρους θα πείσεις, θα γίνεις αρεστός, μάγκας» προσθέτει.

Την ίδια ώρα, η «Εφημερίδα των Συντακτών» σε άρθρο της κάνει λόγο για  βαρύ ατόπημα του Παύλου Πολάκη.

Σχολιάζοντας απαξιωτικά την ανάρτηση του πρώην υπουργού σε δημοσίευμα με τίτλο «Βαρύ ατόπημα Πολάκη μέσω Facebook» αναφέρει πως «προχωρά σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και «ιατρική διάγνωση» μέσω Facebook, με ύφος και φρασεολογία που δεν ταιριάζουν σε πρώην υφυπουργό Υγείας».