Δεν θα μπορούσε η Αφροδίτη στον γήινο Αιγόκερο, από σήμερα και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, έως τις 20 Δεκεμβρίου, παρά να μας προσγειώσει… ελαφρώς, κάνοντάς μας πιο ρεαλιστές, ωστόσο αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, δεδομένου ότι η κατανόηση της εκάστοτε πραγματικότητας είναι κομβική για να επιλύσουμε οτιδήποτε προβληματικό την χαρακτηρίζει. Δεδομένου δε ότι η εν λόγω όψη, που φέρνει ευκολίες στα ερωτικά και οικονομικά αρκετών ζωδίων, συνδυάζεται με νέα Σελήνη στον Τοξότη, που ευνοεί νέα δημιουργικά ξεκινήματα, δεν έχουμε παρά να βάλουμε πλώρη για νέες πολιτείες!

Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα.

Τοξότες, αλλά και Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, από σήμερα δεν έχετε παρά να κυνηγήσετε τους στόχους σας υιοθετώντας εφόσον χρειάζεται νέες τακτικές και συνήθειες σε δουλειά και σπίτι.

Ευκαιρίες θα έχουν και σταθεροί Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι σε ερωτικά και οικονομικά, απλά θα πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς η αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο ίσως να δυναμιτίσει σημαντικές σχέσεις της ζωής τους.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερο

Ο πιο ευνοημένος από την Αφροδίτη στον Αιγόκερο  δεν θα μπορούσε παρά να είναι το ομώνυμο ζώδιο, που θα έχει τη δυνατότητα να αναδείξει τα καλύτερα στοιχεία της προσωπικότητάς του, κερδίζοντας… πόντους στις επαφές του, κάτι που θα τον φέρει πολύ κοντά σε οποιοδήποτε στόχο έχει βάλει.

Τον ανταγωνίζεται εύκολα (ποιος άλλος;) ο Τοξότης, στον οποίο η Αφροδίτη από τη νέα της θέση φέρνει κέρδη και επιτυχίες και στον έρωτα, εφόσον κάνετε σωστότερη διαχείριση των πόρων σας και δεν ξοδεύεστε χρήμα και χρόνο!

Παραπονεμένη δεν θα μείνει η επίσης γήινη Παρθένος, η οποία με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο (αν είναι δυνατόν;)  χαλαρώνει και ίσως να αφιερώσει χρόνο στη διασκέδαση!

Τέλος, ουσιαστικές βοήθειες σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο, θα έχουν οι Δίδυμοι, αρκεί να καταφέρουν να βάλουν… χαλινάρι στον εαυτό τους ελαττώνοντας άσκοπα ξεσαλώματα και σπατάλες.