#DoisyrizaYourself είναι το moto του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο με το οποίο καλεί τους πολίτες να ενταχθούν στην πλατφόρμα isyriza.gr για να συμβάλλουν με τις προτάσεις τους στη διαμόρφωση του νέου προγράμματος για μια δημοκρατική και προοδευτική διακυβέρνηση.

Αφορμή για τη νέα καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε η σημερινή επικαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιείκεια που επιδεικνύει η κυβέρνηση στα οικονομικά εγκλήματα του «λευκού κολάρου».

Στο σποτ αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Γυρίζουν τη χώρα χρόνια πίσω. Ακολουθούν τις πρακτικές που μας οδήγησαν στην κρίση, με χάρες στην παρασιτική ολιγαρχία και την επιχειρηματική ελίτ. Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτικό σύστημα με διαφάνεια, ηθική και δικαιοσύνη. Έλα με τις προτάσεις σου στον ΣΥΡΙΖΑ. #isyriza #DoisyrizaYourself

Όλο αυτό στο οποίο τους καλεί δεν φτιάχνεται από ειδικούς, φτιάχνεται από ανθρώπους, απλούς και καθημερινούς. Είναι χειροποίητο. Είναι δηλαδή DIY. Έτσι το μήνυμα είναι «Do isyriza Yourself», δηλαδή «φτιάξε τον ΣΥΡΙΖΑ ο καθένας και η καθεμιά ξεχωριστά», «φτιάξε τον ΣΥΡΙΖΑ καλύτερα – φτιάξε τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί μας».

Γυρίζουν τη χώρα χρόνια πίσω. Ακολουθούν τις πρακτικές που μας οδήγησαν στην κρίση, με χάρες στην παρασιτική ολιγαρχία και την επιχειρηματική ελίτ. Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτικό σύστημα με διαφάνεια, ηθική και δικαιοσύνη. Έλα με τις προτάσεις σου στον ΣΥΡΙΖΑ. #isyriza #DoisyrizaYourself

Δημοσιεύτηκε από ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019