Ο περίφημος ιταλικός οίκος Prada ετοιμάζει βαλίτσες για Ιαπωνία, καθώς όπως ανακοινώθηκε, επέλεξε την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου για να παρουσιάσει τη νέα Resort συλλογή του για το 2021.

Ο οίκος Prada επιβεβαίωσε ότι η επίδειξη μόδας θα λάβει χώρα στις 21 Μαΐου του 2020, χωρίς ωστόσο να έχει αποκαλύψει την ακριβή τοποθεσία, που θα πραγματοποιηθεί το fashion show.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο οίκος Prada θα διοργανώσει επίδειξης μόδας στην Ιαπωνία.

Τα ταξίδια ανά τον κόσμο έχουν πλέον καθιερωθεί στον κόσμο της μόδας για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν επιδείξεις μόδας συλλογών resort.

Τον Σεπτέμβριο ο γαλλικός οίκος μόδας Chanel, ανακοίνωσε ότι η επίδειξη μόδας για τη συλλογή Cruise 2021,  θα φιλοξενηθεί στο Κάπρι στις 7 Μαΐου του 2020. H πρώτη φορά που ο οίκος Chanel παρουσίασε Resort συλλογή εκτός Παρισιού, ήταν το 2016.

Στις 25 Μαΐου, το ιταλικό fashion brand Max Mara ταξίδεψε στην Αγία Πετρούπολη, για την επίδειξη μόδας για την cruise συλλογή.

Ο οίκος Prada διοργάνωσε την πρώτη πασαρέλα για τη συλλογή resort του 2017, στο Μιλάνο στο Fondazione Prada Osservatorio και τις επόμενες χρονιές, το 2019 και το 2020 η παρουσίαση των συλλογών έγινε στη Νέα Υόρκη.