Ο Μπρούνο Γκασπάρ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, περνώντας ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ λίγο αργότερα μίλησε στα κανάλια novasports για τις πρώτες του εμπειρίες.

Ο Πορτογάλος δεξιός οπισθοφύλακας ήταν πολύ χαρούμενος μετά την νίκη και την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με τους «ερυθρόλευκους», σχολίασε το γεγονός ότι υπάρχει ανταγωνισμός στη θέση του, ενώ δήλωσε ότι η ομάδα του δεν φοβάται κανέναν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκασπάρ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα την πρώτη μου εμφάνιση μπροστά στους φιλάθλους μας και πήραμε τη νίκη. Δουλεύω πάρα πολύ, προσπαθώ να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Για τον ΟΦΗ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους, αλλά είχαμε δουλέψει αρκετά για αυτό το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη».

Για το ντεμπούτο του: «Πραγματικά δούλεψα πάρα πολύ και ήμουν ανυπόμονος για το ντεμπούτο μου, περίμενα την ευκαιρία μου. Ξέρω πως έχουμε πολλούς καλούς παίκτες».

Για το ότι υπάρχουν πολλοί Πορτογάλοι στην ομάδα: «Περνάω πολύ χρόνο με τα παιδιά και βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι που Σεμέδο και Σα κλήθηκαν στην Πορτογαλία».

Για το παιχνίδια με Μπάγερν και ΑΕΚ: «Η ομάδα μας έχει τη δυναμική να αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες, δεν φοβόμαστε την Μπάγερν».

Για το ότι μπροστά του βρίσκονται οι Ομάρ και Τοροσίδης: «Δουλεύω πάρα πολύ και περιμένω την ευκαιρία μου. Σέβομαι πολύ τους Ομάρ και Τοροσίδη».