Ακούγοντας τις λέξεις «Sugar Daddy» το μυαλό πηγαίνει σε πανάκριβα ρούχα και χλιδάτες διακοπές. Ολα αυτά όμως προσφορά ενός πλούσιου προς κοπέλες που αναζητούν την όμορφη και χλιδάτη ζωή.

Συνήθως, πρόκειται για άνδρες με οικονομική άνεση οι οποίοι μέσω του Διαδικτύου βρίσκουν νεαρές γυναίκες οι οποίες αναζητούν την… εύκολη λύση για να καλύψουν τα έξοδά τους αλλά και να ικανοποιήσουν τις ακριβές επιθυμίες τους με… αντάλλαγμα λίγη συντροφιά.

Αλλη διάσταση

Ετσι τουλάχιστον ξεκίνησε αυτή η κοινωνική τάση. Όμως οι άμεσα εμπλεκόμενοι δεν συμφωνούν με αυτό τον όρο. Μάλιστα, μια έρευνα έρχεται να δώσει άλλη διάσταση.

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο «Journal Sociological Perspectives» αναφέρει περιπτώσεις «Sugar Daddy & Sugar Baby» που εξελίχθηκαν σε σχέση με πραγματική αγάπη, συναισθήματα αλλά και αληθινή φιλία.

Για παράδειγμα υπάρχει περίπτωση ατόμων που πήγαν μαζί για φαγητό, για ποτό, σινεμά αλλά και σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και δεν έκανα σεξ μεταξύ τους. Απλά έκαναν παρέα ο ένας στον άλλο.

Σε άλλη περίπτωση «Sugar Baby» αποκαλύπτει ότι εισέπραξε από τον «Sugar Daddy» της το ποσό των 9.000 δολαρίων μέσα σε ένα χρόνο χωρίς να κάνει ούτε μια φορά σεξ μαζί του.

Ο πιο συνηθισμένος τύπος σχέσης είναι το «sugar dating» όπου οι δύο πλευρές ναι μεν απολαμβάνουν το σεξ μεταξύ τους αλλά έχουν και κοινωνική ζωή σαν να είναι ζευγάρι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από