Μια σοβαρή καταγγελία σε βάρος οδηγού ταξί στη Μυτιλήνη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας νεαρής φοιτήτριας, βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελίας και της Ασφάλειας.

Καταγγελία-σοκ

Η καταγγελία έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση τόσο στην τοπική κοινότητα όσο και στην πιάτσα των επαγγελματιών οδηγών που ενημερώθηκαν για το περιστατικό.

Η καταγγελία έγινε από το δικηγόρο της φοιτήτριας και σε αυτή αναφέρεται πως ο οδηγός άρχισε να αναυνίζεται  μέχρι… τέλους όσο η νεαρή φοιτήτρια βρισκόταν μέσα στο ΙΧ.

Αναλυτικά η καταγγελία:

Νυχτερινές ώρες η φοιτήτρια κάλεσε ταξί με προορισμό προς το κέντρο της Μυτιλήνης. Ο οδηγός, ωστόσο, δεν ακολούθησε τη συνηθισμένη διαδρομή, παρά μπήκε σε στενά σοκάκια της πόλης. Λίγο μετά, ο οδηγός ταξί προέβη σε επίδειξη των γεννητικών του οργάνων και άρχισε να αυνανίζεται μέχρι… τέλους. Σύμφωνα με Τα Νέα της Λέσβου, έντρομη η νεαρή κοπέλα, παρέμεινε σιωπηλή μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Ο δικηγόρος της φοιτήτριας έχει δώσει τα στοιχεία του οχήματος και πλέον είναι εύκολο να εντοπιστεί ο οδηγός ταξί. Εν τω μεταξύ, προς το παρόν, είναι άγνωστο εάν η εν λόγω αξιόποινη πράξη έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν, με θύματα άλλες κοπέλες που δεν βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν το περιστατικό.