«Το ΚΚΕ που έβγαλε δήλωση για τον κ. Μπογδάνο, για να καταδικάσει το στέλεχός του, έβγαλε δήλωση;» ρωτά ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, με φόντο την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει με τον Περισσό για τη δημοσιοποίηση στοιχείων διαδηλωτή από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Ο διαδηλωτής κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης το Σάββατο στην Αθήνα κατά του Μάικ Πομπέο, έδωσε κλοτσιά σε αστυνομικό των ΜΑΤ.

«Ο Μπογδάνος είπε το αυτονόητο»

«Υπάρχει κάποια δήλωση του ΚΚΕ που να καταδικάζει την τραγική και αποτρόπαια συμπεριφορά του στελέχους του και να καταδικάζει τη βία. Ή καταδικάζουμε τη βία ανάλογα με το από πού προέρχεται;», είπε αναφερόμενος στη στάση του ΚΚΕ.

Όπως είπε ο Νίκος Ρωμανός, μιλώντας στο Attica TV, «σε μια δημοκρατία όπως είναι η δική μας, η βία είναι κάτι που δεν δεχόμαστε υπό καμία συνθήκη και από όπου και αν προέρχεται» και ρωτά «το ΚΚΕ συμφωνεί μαζί μου;».

«Δεν μπορεί να μη βρίσκει μια λέξη να καταδικάζει το στέλεχός του και αντίθετα να βρίσκει αφορμή να πει οτιδήποτε για τον κ. Μπογδάνο που είπε το αυτονόητο. », ανέφερε ο Νίκος Ρωμανός.