Η Αφροδίτη περνάει σήμερα Τρίτη στον Σκορπιό, όπου θα παραμείνει έως την 1 Νοεμβρίου  και το τραγούδι «Όλα ή τίποτα» γίνεται το μότο μας στα ερωτικά μας κι όχι μόνο, αφού σε πρώτο πλάνο έρχονται και οικονομικά ζητήματα, συμφωνίες και συναλλαγές.

Έτσι ή αλλιώς χαριτωμενιές και παιχνίδια για να περνάει η ώρα δεν ταιριάζουν στο πλάνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό, καθώς το mood είναι τελείως διαφορετικό, γεμάτο πάθος, ένταση και σεξουαλικότητα. Τα λόγια είναι περιττά, οι πράξεις κάνουν τη διαφορά, και κερδίζουν την εμπιστοσύνη μας. Κι αν γίνει κάτι τέτοιο, δίνουμε την ψυχή μας και δενόμαστε για μια ζωή προσφέροντας και επιδιώκοντας απολυτότητα, αφοσίωση και  αποκλειστικότητα. Τίποτα δεν είναι αρκετό εκτός από τα πάντα και όλα μπορεί να τελειώσουν εύκολα αν κλονιστεί η πίστη.

Ακούγεται σκληρό να θέτεις όρους και προϋποθέσεις, αλλά όταν με κόπο, καταστάλαξες σ’ αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι, και ξέρεις  τι είναι εκείνο που με όλη σου την ψυχή επιθυμείς, σε κάτι λιγότερο, δεν θα συμβιβαστείς, και δεν θα αρχίσεις τις εκπτώσεις για κανέναν λόγο.

Φυσικά περισσότερο επηρεάζονται (ποιοι άλλοι;) οι Σκορπιοί, των οποίων η ερωτική ζωή κι όχι μόνο θα απογειωθεί,  ενώ τα τυχερά τους και σε οικονομικό επίπεδο θα έχουν επίσης Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί.

Σκορπιοί είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, σαρωτικοί κι ανεπανάληπτοι. Δεν έχετε παρά να διαλέξτε στόχο!

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι μεθοδεύστε τα πράγματα, αξιοποιείστε τις συγκυρίες, και δεν θα χάσετε.

Κριοί, Ζυγοί, ΑιγόκεροικαιΚαρκίνοι θα έχετε τις ευκαιρίες σας να κερδίσετε αυτά που θέλετε. Αξιοποιήστε της…

Το πλανητικό σκηνικό μας τροφοδοτεί με δύναμη, φόρα και πάθος. Η απόφαση είναι δική μας…