To νέο People-S της Kymco, στην πέμπτη του γενιά, έχει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη σχεδιαστική γραμμή, τεχνολογία που κάνουν τη ζωή του αναβάτη πιο άνετη, και επιδόσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με τη νέα δελεαστική τιμή του, κατά 400 ευρώ πιο προσιτή.

Σημείο  – ατού ο  υπερσύγχρονος κινητήρας των 299 κ.ε.κ. που αποδίδει 27,3 ίππους. Το νέο μοντέλο μπορεί να κινείται άνετα, τόσο στην αστικές μετακινήσεις, όσο και στις υπεραστικές διαδρομές.  Επίσης, διαθέτει ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα , με έμφαση στην ακαμψία και στην όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία με τις αναρτήσεις προκειμένου να εξαλείφονται οι όποιες ταλαντώσεις. Η σταθερότητα που επιτυγχάνει το νέο S 300i έχει ξεκάθαρα μοτοσυκλετιστική οδική συμπεριφορά.

Πλήρης είναι και ο εξοπλισμός του μοντέλου, με πίνακας οργάνων που φέρει δύο ψηφιακές οθόνες LCD, με τη μία εξ αυτών να φιλοξενεί τις ενδείξεις του συστήματος Noodoe, το οποίο βρίσκεται στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου. Μέσω αυτού, ο αναβάτης βρίσκεται διαρκώς on line, απολαμβάνοντας μια σειρά από παροχές.

Στο βασικό εξοπλισμό όμως υπάρχουν και όλα όσα επιθυμεί ένας αναβάτης στην καθημερινότητά του, όπως full LED προβολέα, φώτα ημέρας DRL, θύρα USB, πλαϊνό και κεντρικό σταντ, ντουλαπάκι που κλειδώνει, γάντζος ανάρτησης αντικειμένων, αλλά και ποιοτικό top case στο χρώμα του scooter.

To νέο People-S 300i Noodoe καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Η νέα του τιμή είναι τα 4.995€ ευρώ.