Φέτος το καλοκαίρι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε την απόφαση να ενισχύσει την Εθνική στο Παγκόσμιο της Κίνας. Εκεί αν και αποτέλεσε μια από τις ατραξιόν της διοργάνωσης δεν κατάφερε να ηγηθεί και να κάνει όσα μας συνήθισε στο NBA, οδηγώντας την Ελλάδα στα παιχνίδια μεταλλίου.

Αυτό το γεγονός φαίνεται να έχει πεισμώσει τον Greek Freak που αναφέρθηκε σε αυτό στη media day των Μπακς. Ο all star φόργουορντ των Ελαφιών έκανε λόγιο για… ανοικτές υποθέσεις με τη Γαλανόλευκη δίνοντας την υπόσχεση πως θα επιστρέψει για να κερδίσει κάτι με την εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε επί του θέματος ο Αντετοκούνμπο:

«Είναι ωραίo να παίζω για την Ελλάδα και να την εκπροσωπώ. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Είχαμε μια υπέροχη ομάδα, αλλά ένα παιχνίδι μας κόστισε την πρόκριση. Είμαι απογοητευμένος, αλλά όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

Είναι κι αυτό μια εμπειρία και πρέπει να είσαι έτοιμος για την επόμενη φορά. Δεν έχω τελειώσει ακόμα με την Εθνική. Δεν θα δείτε αποβολή μου με τους Μπακς. Θα προσπαθήσω να μείνω μέσα στο παιχνίδι».