Mόνο τυχαία δεν είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς κι αγαπησιάρηδες τύπους του ζωδιακού κύκλου ο Ζυγός.

Γενικά χαρακτηριστικά

 Διαθέτοντας γοητεία, φινέτσα και χάρη κεντρίζει τα βλέμματα με το που θα μπει σε ένα χώρο. Αν προσθέσεις το ευέλικτο μυαλό του, την έμφυτη ευγένειά του, την ικανότητά του στην επικοινωνία και το ταλέντο του στη διπλωματία, κατανοείς γιατί κλέβει τις εντυπώσεις!

Όλα ξεκινούν από το γεγονός ότι έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη, που τον πριμοδοτεί με πάθος και δημιουργικότητα, και τον καθιστά μια φύση έντονα καλλιτεχνική που αγαπάει την ομορφιά και επιδιώκει την αρμονία.

Εσωτερικός κόσμος

Αρκετά ευαίσθητος σιχαίνεται την σκληρότητα ή τις διαμάχες με τους γύρω του, ενώ η κριτική ικανότητα που διαθέτει, παρόλο που ενίοτε διχάζεται ως προς πια πλευρά να γείρει, τον βοηθάει στις περισσότερες περιπτώσεις να έχει καλή απόδοση σε ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Ζυγός 2019

Ειδικά στα φετινά σας γενέθλια, καθώς η κοινωνικότητά σας βρίσκεται στο ζενίθ δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε το γεγονός για να προωθήσετε τις επιδιώξεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

Αισθηματικά

Όσοι από εσάς δώσατε προτεραιότητα στα προσωπικά σας το προηγούμενο διάστημα, διακρίνετε τώρα τη σημασία των προσπαθειών σας καθώς τα αποτελέσματα είναι απτά. Επειδή όμως όλα έχουν κόστος, φροντίστε ώστε να μην οπισθοχωρήσετε και να μην προβληματιστείτε από τυχόν αλλαγές που μπορεί να φέρει ένα  πρόσωπο στη ζωή σας.

Πιο προσεκτικοί να είστε το διάστημα μεταξύ 10 – 16 Οκτωβρίου, οπότε θα δοκιμαστούν εκ νέου η νοημοσύνη, οι ικανότητες  σας στην επικοινωνία, αλλά και η διάθεσή σας. Τα απρόοπτα δεν θα λείψουν και καλό θα είναι να μην αντιδράτε άμεσα κι αμυντικά. Παράλληλα μην αμελείτε ην υγεία σας!