Μόνο τυχαία δεν είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς κι αγαπησιάρηδες τύπους του ζωδιακού κύκλου ο Ζυγός.

Διαθέτοντας γοητεία, φινέτσα και χάρη κεντρίζει τα βλέμματα με το που θα μπει σε ένα χώρο. Αν προσθέσεις το ευέλικτο μυαλό του, την έμφυτη ευγένειά του, την ικανότητά του στην επικοινωνία και το ταλέντο του στη διπλωματία, κατανοείς γιατί κλέβει τις εντυπώσεις!

Όλα ξεκινούν από το γεγονός ότι έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη, που τον πριμοδοτεί με πάθος και δημιουργικότητα, και τον καθιστά μια φύση έντονα καλλιτεχνική που αγαπάει την ομορφιά και επιδιώκει την αρμονία.

Αρκετά ευαίσθητος σιχαίνεται την σκληρότητα ή τις διαμάχες με τους γύρω του, ενώ η κριτική ικανότητα που διαθέτει, παρόλο που ενίοτε διχάζεται ως προς πια πλευρά να γείρει, τον βοηθάει στις περισσότερες περιπτώσεις να έχει καλή απόδοση σε ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Ειδικά στα φετινά σας γενέθλια, καθώς η κοινωνικότητά σας βρίσκεται στο ζενίθ δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε το γεγονός για να προωθήσετε τις επιδιώξεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

Όσοι από εσάς δώσατε προτεραιότητα στα προσωπικά σας το προηγούμενο διάστημα, διακρίνετε τώρα τη σημασία των προσπαθειών σας καθώς τα αποτελέσματα είναι απτά. Επειδή όμως όλα έχουν κόστος, φροντίστε ώστε να μην οπισθοχωρήσετε και να μην προβληματιστείτε από τυχόν αλλαγές που μπορεί να φέρει ένα  πρόσωπο στη ζωή σας.

Πιο προσεκτικοί να είστε το διάστημα μεταξύ 10 - 16 Οκτωβρίου, οπότε θα δοκιμαστούν εκ νέου η νοημοσύνη, οι ικανότητες  σας στην επικοινωνία, αλλά και η διάθεσή σας. Τα απρόοπτα δεν θα λείψουν και καλό θα είναι να μην αντιδράτε άμεσα κι αμυντικά. Παράλληλα μην αμελείτε ην υγεία σας!

Με τη δύναμη της τύχης

Παρά το φθινοπωρινό πρόσωπό της, η σημερινή Τρίτη είναι μια άκρως θετική ημέρα για τους περισσότερους, καθώς ο Ερμής στον Ζυγό που κάνει εξάγωνο με τον Δία στον Τοξότη, μας γεμίζει αισιοδοξία, και μας φέρνει τύχη στις υποθέσεις που μας απασχολούν, αλλά και καλές ειδήσεις και επιτυχίες σε κοινωνικό και επικοινωνιακό επίπεδο.

Κατ’ επέκταση γινόμαστε πιο κεφάτοι, εξωστρεφείς, και θέλουμε να βγούμε και να συναντήσουμε κόσμο και να ανταλλάξουμε ιδέες κι απόψεις, να ξεχαστούμε και να γελάσουμε. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι πύρινοι, ιδίως του 2ου δεκαημέρου.

Ζυγοί και Τοξότες, είστε οι πρωταγωνιστές, οπότε εκφράστε ό,τι έχετε στο κεφάλι σας, πείτε ό,τι νιώθετε και πλησιάστε χωρίς ενδοιασμό όποιο άτομο σας αρέσει και δεν θα χάσετε.

Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς. Ζήστε τις στιγμές και βλέπετε.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μόλις μπήκε το φθινόπωρο, μην κλείνεστε στο σπίτι, κυκλοφορήστε και θα αποζημιωθείτε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από