Παρόλο που ο καλοκαιρινός καιρός εξακολουθεί να μας ξελογιάζει και ειδικά εκείνους που δεν κατάφεραν να ξεκουραστούν όσο θα ήθελαν στις διακοπές, ο Σεπτέμβριος μας έβαλε θέλοντας και μη σε ρυθμούς πιο καθημερινούς, με την γνώριμη ρουτίνα του καθενός και τις διάφορες υποχρεώσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Τρίτη, καθώς Ερμής, Άρης και Ήλιος συναντώνται στην Παρθένο, μας γεμίζουν ενέργεια και μας καλούν να ανεβάσουμε ταχύτητα, προκειμένου να κλείσουμε υποθέσεις που μας απασχολούν, να ολοκληρώσουμε εκκρεμότητες πάσης φύσης, τεχνικές εργασίες που είχαμε αφήσει στη μέση κ.ο.κ.

Η ευστροφία και τα ανακλαστικά που θα διαθέτουμε σε διάφορες συναντήσεις και μετακινήσεις, που είναι στο μενού, θα μας βγάλουν από οποιαδήποτε δύσκολη θέση, καθώς θα μπορούμε να διαβάσουμε ανάμεσα στις γραμμές και να αντιληφθούμε τυχόν παρασκήνιο, ενώ θα εκφράζουμε την αλήθεια μας χωρίς περιστροφές, με μια συχνά αφοπλιστική ειλικρίνεια, ανεξάρτητα από το εάν κάποιοι δεν την εκτιμήσουν. Απλά αποφύγετε τα επιπόλαια λόγια, τα νεύρα και τον εγωισμό και πολλά θα μπουν σε μια σειρά.

Στο επίκεντρο φυσικά είναι οι Παρθένοι οι οποίοι θα αναλάβετε δράση παίρνοντας πρωτοβουλίες, στα θέματα που σας απασχολούν, προκειμένου να προχωρήσετε μπροστά.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες διακατέχεστε από άγχος κι έχετε… λυμένη τη ζώνη σας για καβγά, κοντρολάρετε τα νεύρα σας σε σπίτι και δουλειά και δεν θα χάσετε.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι το μυαλό σας βρίσκεται σε εγρήγορση και κατεβάζετε ιδέες ή βρίσκετε λύσεις, ακόμα και προσωρινές, για οικονομικά ή ερωτικά ζητήματά σας.

Λίγο πριν την πρώτο, ολόγιομο, φθινοπωρινό φεγγάρι

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να επιλύσετε προβλήματα που σας απασχολούν, αφού με το πέρασμα των ημερών, και καθώς πλησιάζουμε προς την πρώτη φθινοπωρινή πανσέληνο, στις 14 Σεπτεμβρίου από τους Ιχθύς θα αυξάνεται η διάθεσή μας να βάλουμε σε τάξη τη ζωή μας, προσωπική κι επαγγελματική, αλλάζοντας ότι δεν μας ικανοποιεί και δεν μας παθιάζει! Όποιο… μονοπάτι κι αν επιλέξετε να βαδίσετε, φροντίστε όχι μόνο να είστε υπεύθυνοι για τις επιλογές σας, αλλά κυρίως να τις υπερασπίζεστε.

Ειδικά οι μεταβλητοί, δηλαδή, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, που ενώ θα μελώνετε με το ολόγιομο φεγγάρι, καλείστε να εγκαταλείψετε ιδέες και σχέδια και κατά τις επιταγές του σύμπαντος να βρείτε την ισορροπία  μεταξύ του θέλω και του μπορώ κι ανάλογα να προχωρήσετε. Ο έρωτας παρασύρει σε ονειροφαντασίες (ποιους άλλους;) Καρκίνους και Σκορπιούς, όμως μην περιμένετε κλεισμένοι στο σπίτι σας… να σας χτυπήσει την πόρτα! Κάντε τις κινήσεις σας και θα αποζημιωθείτε. Συνήθως η τύχη ευνοεί τους… τολμηρούς και τους προετοιμασμένους.