Ξυπνήσατε αχάραγα κι αρχίσατε να τρέχετε για να τακτοποιήσετε εκκεμμότητες καθημερινότητας και δουλειάς; Ακόμη κι αν δεν είστε πρωινός τύπος και λειτουργήσατε κατ΄αυτόν τον τρόπο μην αγχώνεστε, δεν… απορυθμίστηκε ούτε το βιολογικό σας ρολόι, ούτε σας συμβαίνει κάτι άλλο τρομερό, απλά η νέα σελήνη από την Παρθένο -στην οποία επίσης βρίσκονται Ήλιος, Άρης, Αφροδίτη και Ερμής!- έβαλε το χεράκι της και μπήκατε στην πρίζα! Τώρα αν διαπιστώσατε ότι με το πρωινό ξύπνημα σας περίσσεψε και χρόνος για να κάνετε περισσότερα πράγματα δεν έχετε παρά να υιοθετήσετε τη συνήθεια της νωρίτερης έγερσης.

Έτσι ή αλλιώς η νέα «μαύρη» υπερσελήνη, που ξεπρόβαλε σήμερα Παρασκευή και μας επηρεάζει με την ενέργειά της σχεδόν όλο τον Σεπτέμβριο, εγκαινιάζει μια μεταμορφωτική περίοδο για τους περισσότερους ζωδιακούς τύπους, ευνοώντας ξεκινήματα στην εργασία κι όχι μόνο, και φέρνοντας ευκαιρίες για ανανέωση, που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να βάλουμε σε καινούργιες βάσεις την ζωή μας. Λειτουργώντας με την πρακτική και εκλογικευμένη μας πλευρά, αφού αναλύσουμε τα δεδομένα και οργανώσουμε τα πλάνα μας δεν έχουμε παρά να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε ότι προβληματικό υπάρχει στα μικρά και μεγαλύτερα ζητήματα που μας απασχολούν. Κι όσο κι αν μια αλλαγή μπορεί να μας ξεβολέψει, γρήγορα θα διαπιστώσουμε ότι ήταν για καλό. Οπότε προχωρήστε ακάθεκτοι…

Παρθένοι συνδυάστε μυαλό και συναίσθημα και διαίσθηση στην προσπάθειά σας να υλοποιήσετε τα πλάνα σας σε προσωπικά κι όχι μόνο επίπεδο.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες καλά τα μεγαλεπήβολα σχέδια κι οι στόχοι, αλλά για να ευοδωθούν χρειάζονται καθαρή οπτική, οργάνωση και προετοιμασία μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Πάρτε τον χρόνο σας πριν περάσετε σε πράξεις και θα αποζημιωθείτε.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι όπου ακούτε πολλά κεράσια κρατήστε μικρό καλάθι και δεν θα χάσετε στην προσπάθειά σας να λύσετε τον γρίφο της ερωτικής ή της οικονομικής σας ζωής. Ψυχραιμία κι όλα θα γίνουν.

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας, και τις τυχόν αποφάσεις που θα πάρετε, επηρεαζόμενοι κι από την μεταμορφωτική συμπαντική συγκυρία, που σχεδόν επιβάλλει τις αλλαγές, να θυμάστε να φροντίζετε σώμα και πνεύμα αφού για να αποδώσουμε καλύτερα απαραίτητη είναι η προσωπική μας υγεία και ευεξία!