Μπορεί οι διακοπές για αρκετούς να συνεχίζονται ωστόσο, καθώς σήμερα Παρασκευή ο Ήλιος αποχαιρετά τον Λέοντα και περνά στην Παρθένο, θέλοντας και μη οι περισσότεροι θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας σε δουλειές, εκκρεμότητες και πρακτικά ζητήματα, που πρέπει να διευθετήσουμε ενόψει φθινοπώρου, που θα τις βρούμε μπροστά μας.

Όσοι ήδη βρίσκονται στις επάλξεις θα ολοκληρώσουν τα πλάνα τους και θα δρομολογήσουν τεχνικές ή άλλες εργασίες του σπιτιού ή της δουλειάς, που δεν παίρνουν άλλη αναβολή.

Ευτυχώς βοηθητικά στην αναγκαία προσαρμογή στην εκάστοτε κανονικότητα του καθενός λειτουργεί βράδυ Παρασκευής η Σελήνη από τους επικοινωνιακούς Διδύμους, δίνοντάς μας την ευκαιρία μέσα στο Σαββατοκύριακο, να πάρουμε μια τελευταία βαθιά ανάσα, πριν βουτήξουμε στα βαθιά της καθημερινότητάς μας. Δεδομένου ότι αμέσως μετά σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο, φέρνοντας νεύρα, που μπορούν να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις, που θα φορτίσουν το κλίμα με τον περίγυρο, χαλαρώστε τώρα που μπορείτε, πάρτε δυνάμεις και δεν θα χάσετε.

Παρθένοι ο μήνας γενεθλίων σας μόλις άρχισε και δεν έχετε παρά να φροντίσετε να τον απολαύσετε, αφού έχει όλες τις προϋποθέσεις να είναι άκρως διασκεδαστικός, και σας δίνει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας. Στην προσπάθειά σας να επιτύχετε τους διάφορους στόχους σας ενδέχεται να χρειαστεί να γίνετε λιγότερο άκαμπτοι, να προβείτε σε αναθεώρηση των τακτικών που χρησιμοποιείτε και να υιοθετήσετε νέους τρόπους έκφρασης, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας ανησυχεί, αφού διαθέτετε ανακλαστικά, ευελιξία κι ανοικτό πνεύμα όταν έχετε το απαραίτητο κίνητρο.

Γεύση των αλλαγών που θα πρέπει να κάνετε θα πάρετε με τη Σελήνη στις 30/8, οπότε, θα κληθείτε να διαχειριστείτε καταιγισμό γεγονότων και καταστάσεων. Παράλληλα, το «κοκτέιλ» Αφροδίτης και Άρη, επιφυλάσσει στα προσωπικά σας μοναδικές στιγμές πάθους, εφόσον…. αφεθείτε να τις ζήσετε. Καταλυτική στις όποιες αποφάσεις σας θα είναι η Πανσέληνος στις 14/9, που φέρνει κι έσοδα!

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, ακόμη κι αν δεν ξεκουραστήκατε όσο θα θέλατε, αφήστε τη γκρίνια και οργανωθείτε, καθώς οι δουλειές σας τρέχουν και έχετε να διευθετήσετε αρκετές υποθέσεις.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι είστε ευγενικοί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχετε κάποια κριτήρια όσον αφορά στα πρόσωπα που σας προσεγγίζουν και να χαρεμίζετε τον χρόνο σας.