Ακόμη κι αν δεν ξεκινάνε άμεσα οι καλοκαιρινές σας διακοπές, κοντοζυγώνουν, οπότε δεδομένου ότι το πλανητικό σκηνικό, από σήμερα Παρασκευή, μας προετοιμάζει για έναν υπέροχο Αύγουστο,  μπείτε σε καλοκαιρινό mood, επιλύστε τυχόν εκκρεμότητες, που έχετε, απαλλαγείτε από αρνητισμό, αλαφρύνετε τη διάθεσή σας και προετοιμαστείτε για να τον ζήσετε.

Παρά τις υποχρεώσεις, την οικονομική ανασφάλεια, τους μικρούς και μεγαλύτερους μπελάδες, που μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιος, είναι επιτακτική ανάγκη για όλους μας, να αφήσουμε στην άκρη νεύρα και εντάσεις και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, να αλλάξουμε παραστάσεις, να ξεκουραστούμε και να ηρεμήσουμε, απολαμβάνοντας ένα καλό φαγητό, μια καλή παρέα, τον αισθησιασμό στη σχέση κ.ο.κ.

Ο φετινός Αύγουστος προδιαγράφεται εξαιρετικός για όλους τους ζωδιακούς τύπους. Έρχεται να μας ανταμείψει για τα δεινά που έχουμε περάσει το φετινό καλοκαίρι, προσφέροντας αρκετές στιγμές χαράς, ανεμελιάς και έρωτα.  Αφροδίτη και Άρης μέχρι τις 20 Αυγούστου θα βρίσκονται στον Λέοντα και υπόσχονται άφθονο φλερτ, διασκέδαση και φλογερούς έρωτες, ενώ κάποιοι ενδέχεται να βρουν το άλλο τους μισό.

Γεύση από όλα τα ωραία που έρχονται θα πάρουμε από την 1 Αυγούστου, με την πρώτη νέα Σελήνη του μήνα να πραγματοποιείται επίσης στον Λέοντα. Γινόμαστε πιο ρομαντικοί, τρυφεροί  και δοτικοί με τους αγαπημένους μας και τα παιδιά. Παράλληλα, καθώς την ίδια ημέρα ο Ερμής στον Καρκίνο επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, ανοίγουν τα κανάλια επικοινωνίας με αγαπημένους μας, με τους οποίους έχουμε απομακρυνθεί κι έχουμε τη δυνατότητα να διορθώσουμε λάθη, να ξαναπλησιάσουμε εκείνους που μας ενδιαφέρουν μιλώντας από καρδιάς.

Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια της φωτιάς, τουτέστιν Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, αλλά και του αέρα, δηλαδή Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι. Όλοι ωστόσο θα επηρεαστούν θετικά. Ειδικά από τις 10 Αυγούστου και έπειτα είναι ένα πραγματικά υπέροχο διάστημα (κι ο Ερμής περνά στον Λέοντα) και η Πανσέληνος στις 15/8 στον Υδροχόο μας ευνοούν στο να περάσουμε καλά και να το ρίξουμε έξω. Αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται… και απολαύστε με όλο σας το είναι τις όμορφες στιγμές που έρχονται!

Για να μην ξεφύγει η κατάσταση στο παραπέντε 

Απλά, σήμερα Παρασκευή καλό είναι να έχετε το νου σας, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, καθώς οι αντοχές σας έχουν δοκιμαστεί  τελευταία κι είστε έτοιμοι να ξεσπάσετε, με την παραμικρή αφορμή. Για να μην ξεφύγει η κατάσταση στο παραπέντε συγκρατηθείτε σε σπίτι και δουλειά, μην τραβάτε το σκοινί και δεν θα χάσετε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι διακατέχεστε από συναισθηματική σας αστάθεια και εκνευρισμό και  εύκολα μπορεί να ξεσπάσετε. Βρείτε τρόπο να εκτονώσετε την ένταση που σας διακατέχει κι όλα θα γίνουν.