Οι εκλείψεις μας δοκίμασαν ποικιλοτρόπως, φέρνοντας σεισμούς και καταιγίδες μεταφορικά και κυριολεκτικά. Μην άγχεστε ήρθε η ώρα να πάρουμε βαθιά ανάσα. Ο Άρης στον Λέοντα και ο Δίας στον Τοξότη, ευτυχώς αλλάζουν το τοπίο, φέρνοντας μια αχτίδα φωτός σε αυτό το δύσκολο καλοκαίρι, βελτιώνοντας διαθέσεις, κλίμα, συμπεριφορές και όλα όσα μας ζόρισαν, καθιστώντας πρωταγωνιστές τη χαρά, το γέλιο, την αισιοδοξία και την ανεμελιά. Δεν έχετε παρά να αφήσετε πίσω ότι μπορεί να σας ταλαιπώρησε και να μπείτε σε καλοκαιρινούς ρυθμούς.

Σ’ αυτό συνηγορεί και η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, που βοηθά να αναζωπυρωθούν συνεργασίες και να τεθούν σε μια νέα βάση κάποια σχέδια ενώ η κοινωνική ζωή θα γίνει πιο πλούσια προσφέροντας ευκαιρίες για καλοπέραση, προσκλήσεις, γνωριμίες και ανανέωση.

Αρκετούς λόγους για να περάσουν καλά θα έχουν κυρίως Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου.

Επιπλέον την Πέμπτη, ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία, φέρνει τύχη και ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα αλλά και στα ερωτικά σε Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου.

Άπαντες δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε τυχόν ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να ανανεωθείτε.

Τον ούριο άνεμο μ ετον οποίο θα μας αποχαιρετήσει ο Ιούλιος θα αισθανούν αρκετοί από σήμερα Δευτέρα, καθώς θα γεμίσουν ενέργεια, δυναμισμό και ενθουσιασμό για να διεκδικήσουν αυτά που θέλουν.

Προκειμένου να στεφθούν με επιτυχία τα σχέδιά σας Ιχθύες και Κριοί φροντίστε να είστε ανοιχτόμυαλοι, ελέγξτε καχυποψία και υπερβολές στην έκφραση των συναισθημάτων σας και δεν θα χάσετε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι έρχεστε αντιμέτωποι με πρόσωπα και πράγματα που δε σας αρέσουν και η ανοχή κι η υπομονή σας εξαντλείται. Ψυχραιμία! Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!