Εάν ξυπνήσατε με διάθεση να αδράξετε την ημέρα, για να κάνετε πράγματα που έχετε στο μυαλό σας και να διευθετήσετε εκκρεμότητες, αιτία είναι η Σελήνη από τον Κριό, που σήμερα Τετάρτη 26/6 μας προτρέπει να διεκδικήσουμε με δυναμισμό τα θέλω μας και να δραστηριοποιηθούμε προκειμένου να διευθετήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε από αυτά μας απασχολούν.

Εννοείται ότι μέσα στη φούρια μας, δεν αποκλείεται να υπερβάλουμε, να αδικήσουμε κάποιο πρόσωπο και να το συνειδητοποιήσουμε μετά, καθώς τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα δεν μας αφήνουν να δούμε ξεκάθαρα τα πράγματα και δεν θα λείψουν οι αναποδιές.  Κάθε αψυχολόγητη και βιαστική ενέργεια θα έχει συνέπειες και ενδεχομένως να δημιουργήσει εντάσεις και αντιπαραθέσεις με άτομα του περίγυρού μας σε εργασία κι όχι μόνο, κάτι που θα χαλάσει τη διάθεσή μας και θα  ρίξει την ψυχολογία μας

Αν λειτουργήσετε με ψυχραιμία και δεν γίνετε έρμαιο της κακής σας διάθεσης θα αποζημιωθείτε στο τέλος της ημέρας. Βοηθητικά λειτουργεί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη που μας κάνει να δούμε τα πράγματα με μια πιο χαλαρή και αισιόδοξη ματιά και να προσπαθήσουμε να αποσυμπιεστούμε βγαίνοντας με την παρέα ή το ταίρι μας.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και κυρίως οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι κατανοείστε ότι το να επιμείνετε να μεταπείσετε τον σύντροφό σας, έναν συγγενή, έναν συνάδελφο για ένα θέμα, είναι άσκοπο. Αφήστε το για μια άλλη μέρα…

Παρθένοι και Ιχθύες αφήστε κατά μέρος πειραματισμούς και ρίσκα σε οικονομικό κι όχι μόνο τομέα, και διατηρήστε τον έλεγχο για να περιορίσετε τη ζημιά.

Σε ποιούς φέρνει φουρτούνες ο Ιούλιος

Έτσι η αλλιώς, σχεδόν όλα τα προαναφερόμενα ζώδια, θα δοκιμαστούν εκ νέου, τον πιο επεισοδιακό μήνα της χρονιάς, τον Ιούλιο, που καταφθάνει, για να μας δώσει σημαντικά μαθήματα, να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε θέματα που μας απασχολούν, δίνοντας μας την ώθηση για να προχωρήσουμε σε νέα, σημαντικά ξεκινήματα.

Τον Ιούλιο εκτός από τις δύο σημαντικές Εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου (Ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου και Σεληνιακή στις 17 Ιουλίου), έχουμε ανάδρομο Ερμή και Άρη από τον Λέοντα, και σε δυσαρμονία με τον Ουρανό, που θα καταρρίψουν βεβαιότητες, που σχετίζονται με την οικογενειακή εστία και ότι κάνει κάποιον να νιώθει ασφάλεια και θαλπωρή, θα αλλάξουν συναισθήματα, στόχους και προοπτικές, μέσα από σειρά γεγονότων, που θα φέρουν ανατροπές. Βέβαια, θα δοθούν και σημαντικές ευκαιρίες, κι αυτές πρέπει να διακρίνουμε και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο!

Πιο πολύ θα δοκιμαστούν τα παρορμητικά ζώδια και δη  Καρκίνος, Ζυγός κι Αιγόκερως.

Ο Καρκίνος λόγω των εκλείψεων σε καίρια σημεία του ωροσκοπίου του, καλό είναι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις προσωπικές του σχέσεις, ελέγχοντας συναισθηματικές παρορμήσεις, αλλά και στις επαγγελματικές συνεργασίες. Ακόμη κι αν νιώθετε παραμελημένοι ή αδικημένοι. Δεχτείτε τα γεγονότα με ψυχραιμία, φανείτε υπομονετικοί και προσαρμοστείτε σε τυχόν νέα δεδομένα και δεν θα χάσετε, καθώς πρόκειται για… μπόρα που θα περάσει και θα έχετε χείρα βοηθείας από τον Άρη.

Ο Ζυγός δέχεται επιρροές στον οικογενειακό χώρο. Θα εκδηλωθούν γεγονότα που θα σας προβληματίσουν και θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε αλήθειες και να πάρετε καινούρια θέση και στάση απέναντι σε βασικούς τομείς της ίδιας σας της ζωής. Αν λειτουργήσετε λογικά και πρακτικά θα δείτε… φως στην άκρη του τούνελ. Να προσέχετε τον εαυτό σας, την ασφάλειά σας και τη σωστή ή οργανωμένη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας και κάθε είδους μετακίνηση.

Ο Αιγόκερως επίσης θα δυσκολευτεί τον Ιούλιο, σε θέματα που άπτονται στις προσωπικές και στις κοινωνικές του σχέσεις. Προσπαθήστε να μπαίνετε πότε πότε και στη θέση του εκάστοτε απέναντι, και γενικότερα δείξτε περισσότερη κατανόηση στα προβλήματα ανθρώπων που αγαπάτε και θέλετε στη ζωή σας. Στα επαγγελματικά θα επικρατεί καλύτερο κλίμα και θα έχετε αρκετές διευκολύνσεις. Πάρτε βαθιές ανάσες και οργανώσετε τις διακοπές σας.

Τα προβλήματα δεν θα λείψουν ούτε για τους Κριούς, τους Παρθένους, τους Διδύμους και τους Λέοντες. Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας, δεδομένου ότι ο φετινός Ιούλιος προβλέπεται θυελλώδης, να προνοήσετε για κάθε πιθανή κακοτοπιά, αποφύγετε λάθη που θα φέρουν δυσάρεστες συνέπειες και προσπαθήστε να διαχειριστείτε τυχόν δυσκολίες και αιφνίδια γεγονότα, καθήκοντα κι ευθύνες, κι όλα θα μπουν σε ένα κανονικό ρυθμό. Παράλληλα φροντίστε για την υγεία και την ξεκούραση σας, αξιοποιώντας μικρές και μεγαλύτερες ευκαιρίες για αποδράσεις.