Θυμάστε στις καλοκαιρινές διακοπές που αγοράζατε μεγάλα κι έντονα σκουλαρίκια και δαχτυλίδια, βραχιόλια από κοχύλια και διάφορες φυσικές πέτρες, σε περίεργα μοτίβα; Το απόλυτο jewelry trend του καλοκαιρού είναι τα κοσμήματα από κοχύλια και μεγάλες πέτρες.

Τα κοσμήματα από κοχύλια επανήλθαν στο προσκήνιο από τον οίκο Prada το 2017 και με τη βοήθεια των Dolce & Gabbana, Versace και Rosie Assoulin δημιούργησαν τη νέα μανία. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τονίσετε την ανέμελη και boho εμφάνισή σας από αυτά τα αξεσουάρ, που φέρνουν στην κυριολεξία τη θάλασσα, τις ακρογιαλιές και ότι αποπνέει καλοκαίρι στα… πόδια σας.

Τα κοσμήματα είναι φτιαγμένα από φυσικά υλικά και φοριούνται πολλά μαζί κυρίως τα κολιέ και τα βραχιόλια, ενώ τα δαχτυλίδια ξεχωρίζουν για τις μεγάλες πέτρες, όπως και τα σκουλαρίκια, που φοριούνται ή ένα τεράστιο μόνο του ή δυο διαφορετικά μαζί, ένα για το κάθε αυτί.

Κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια από κοχύλια και φυσικές πέτρες σε αποχρώσεις τιρκουάζ, της άμμου, αλλά και σμαραγδί, μικρά ή μεγάλα, μπλέκονται μεταξύ τους δημιουργώντας minimal chic κομψοτεχνήματα, μεταλλικά για πιο λαμπερό look αλλά και πιο χρωματιστό αποτέλεσμα όταν συνδυάζονται με διαφορετικά υλικά (δέρμα κ.ο.κ.), κι αποτελούν την ιδανική επιλογή για να συνοδεύσετε τα μαγιό και τα beachwear σύνολα, ενώ μπορούν να φορεθούν και στην πόλη με φορέματα και πουκάμισα, προσθέτοντας μία summer πινελιά στην εμφάνισή σας. Θα τα φορέσετε;