Συγκλονίζει ο νονός της Σόνιας, του 16χρονου κοριτσιού, που χαροπαλεύει στο Αττικό Νοσοκομείο, έπειτα από τροχαίο έξω την Αταλάντη, όπου πέθανε ακαριαία ο αδελφός της, ο Γιώργος, μόλις 21 ετών.

Διασωληνωμένη, με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής η κοπέλα παραμένει για τρίτη ημέρα στην εντατική. Οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας στην επείγουσα έκκληση της οικογένειας της να δώσουν αίμα για να σωθεί η Σόνια. Ο νονός της 16χρονης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, θέλει να τους ευχαριστήσει εκ μέρους της οικογένειας.

Νέα διάσταση στο σοκαριστικό τροχαίο δίνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o γνωστός εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς. Αποκαλύπτει πως είχαμε αυτά τα τραγικά αποτελέσματα με τα δύο αδέλφια, εξαιτίας των μπαρών ασφαλείας στο σημείο, όπως είχε συμβεί και στο τροχαίο Παντελίδη.

«Μου θυμίζει περίπτωση Παντελίδη, γιατί σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να σπάσουν οι μπάρες ασφαλείας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον ακρωτηριασμό της κοπέλας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ως εμπειρογνώμονας τροχαίων ο κ. Μαδιάς έχει διαχειριστεί περισσότερες από 15 υποθέσεις, που οι μπάρες ασφαλείας δεν είχαν τοποθετηθεί σωστά, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ακόμα και τον θάνατο οδηγών.

Συγκλονισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι στο Καλαπόδι Φθιώτιδας, όπου τα δύο αδέλφια είχαν πάει να περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο χωριό των παππούδων τους.

Tραγική ειρωνεία το προηγούμενο βράδυ η άτυχη 16χρονη γλεντούσε σε γάμο στην περιοχή. Η χαρά του γάμου μετατράπηκε σε θρήνο.

Πηγή: Star