Φαίνεται πως ο Μάρκους Μπεργκ ψάχτηκε για τα… καλά για να επιστρέψει στη Superleague. Όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσαμε την προσπάθεια του Ολυμπιακού να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.
Ωστόσο, η Sportday αποκαλύπτει πως ο Σουηδός στράικερ είχε προταθεί και στην ΑΕΚ. Η υπόθεση πάντως δεν προχώρησε ποτέ μιας και οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό.
Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ήταν ξεκάθαροι πως δεν θα ανέβαιναν πάνω από το 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως για διετές συμβόλαιο, κάτι που απείχε πάρα πολύ από τα «θέλω» του Μπεργκ που όπως φαίνεται βλέπει το ενδεχόμενο επιστροφής στο ελληνικό πρωτάθλημα να γίνεται ολοένα και πιο απίθανο.
- Βαγγέλης Μαρινάκης και Ολυμπιακός προσέφεραν 25.000 ευρώ στο Make-A-Wish Ελλάδος στηρίζοντας τα παιδιά που νοσούν
- Συνάντηση Μητσοτάκη – Αμπάς στη Ραμάλα: Η Ελλάδα τάσσεται υπέρ της επανεκκίνησης της πολιτικής διαδικασίας για λύση δύο κρατών
- Με διπλό αίτημα η Ελλάδα κρατάει τα ηνία της απορρόφησης ευρωπαϊκών πόρων







