Τα τρία καταστήματα στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ της αλυσίδας του διάσημου σεφ από τη Βρετανία Τζέιμι Όλιβερ σώθηκαν σήμερα από τη χρεοκοπία χάρη στη συμφωνία που σύναψε με τον όμιλο τροφίμων SSP.
Τα εστιατόρια Jamie Oliver’s Diner, Jamie’s Italian και Jamie’s Coffee Lounge στο Γκάτγουικ, νότια του Λονδίνου, μεταβιβάστηκαν στον όμιλο SSP, μια εταιρεία που διαχειρίζεται καταστήματα τροφίμων σε ταξιδιωτικούς προορισμούς, που τρέχει ήδη εστιατόρια του Τζέιμι Όλιβερ στο εξωτερικό.
Έτσι, προστατεύονται 250 θέσεις εργασίας στα τελευταία εναπομείναντα μαγαζιά στη Βρετανία του πασίγνωστου brand του Όλιβερ.
Τον περασμένο μήνα, τα υπόλοιπα 22 εστιατόρια της αλυσίδας του στη Βρετανία χρεοκόπησαν, με αποτέλεσμα να μείνουν άνεργοι τουλάχιστον 1.000 άνθρωποι.
- Τραγωδία δίχως τέλος στον ΠΑΟΚ – Πέθανε 55χρονος οπαδός του «δικέφαλου», μόλις έμαθε για το δυστύχημα στην Ρουμανία
- Εργοστάσιο «Βιολάντα»: «Άκουγα φωνές που εκλιπαρούσαν για βοήθεια» – Η σοκαριστική μαρτυρία εργαζόμενου
- Τροχαίο για Κόλο Μουανί και Οντομπέρ πριν την αναχώρηση της Τότεναμ για Φρανκφούρτη







