Στη… συνταγή που τον έφερε έως το κατώφλι της ευρωβουλής συνεχίζει ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου είδε το κόμμα του, την «Ελληνική Λύση», να ξεπερνάει το 4%.

Μάλιστα, ο ίδιος επέμεινε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο επιχείρημα ότι τα «χειρόγραφα του Χριστού» υπάρχουν στη Μονή Διονυσίου στο Άγιο Όρος. «Το γεγονός ότι υπάρχουν δεν το παίρνω πίσω ως ιστορικός. Δεν παίρνω πίσω κάτι που υπάρχει» επέμεινε ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» και εσχάτως ευρωβουλευτής.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος έπεισε 222 χιλιάδες συμπολίτες μας να ψηφίσουν το κόμμα του «Ελληνική Λύση», εξέφρασε την άποψη αυτή στην παρατήρηση δημοσιογράφου της Αυγής, στο πρωινό του ΑΝΤ1, για όσα γράφουν εναντίον του σχετικά με τα «χειρόγραφα του Χριστού».

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Βελόπουλος: Τι δουλειά κάνετε; Τι πτυχίο έχετε;
Δημοσιογράφος: Ναυπηγός
Βελόπουλος: Εγώ είμαι ιστορικός αρχαιολόγος. Άρα δεν ξέρετε την επιστήμη της βυζαντινολογίας. Σας καλώ να πάμε μαζί στη Μονή Διονυσίου. Να πάμε στα χειρόγραφα ή κώδικες να κάτσουμε να δούμε αν υπάρχουν αυτά που λέω εγώ.

«Ο οποιοσδήποτε τρολάκιας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν παίρνω πίσω κάτι που υπάρχει. Στην τελική αν δεν υπήρχαν τα χειρόγραφα από το Άγιο Όρος και το Βατικανό δεν θα υπήρχε η ελληνική γραμματεία» συμπλήρωσε ο κ. Βελόπουλος.

«Δούλεψα 3 χρόνια την ιστορία κόμματος-κινήματος. Πήγαμε πόρτα-πόρτα. Το πρόβλημα είναι ότι το πολιτικό σύστημα είναι μακριά από τους πολίτες» πρόσθεσε.

Δείτε τον διάλογο στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από