Ο Ιούνιος με βάση το αστρολογικό πλανητικό σκηνικό είναι ένας μήνας γεμάτος γεγονότα, εξελίξεις, αλλά κι ευκαιρίες και στιγμές τύχης για αρκετούς ζωδιακούς τύπους, ενώ υποθέσεις που ήταν μπλοκαρισμένες, θα επιλυθούν, όνειρα και σχέδια θα αναζωπυρωθούν και την τιμητική τους θα έχουν υποθέσεις καρδιάς, νέα ειδύλλια θα ανθίσουν και φθαρμένες σχέσεις θα αναζωογονηθούν. Φροντίστε να έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές και καθώς κομβικές στις εξελίξεις θα είναι γνωριμίες κι επαφές, κοινωνικοποιηθείτε. Πιο συγκεκριμένα:

Κριέ ετοιμάσου για ρομαντικές στιγμές, αλλά κι εναλλαγές.

Ταύρε το καλοκαίρι σου φέρνει πολλά δώρα, καλοδέξου το.

Δίδυμοι ζητήματα του παρελθόντος ζητούν λύση. Προετοιμάσου ανάλογα.

Καρκίνε οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα, προχώρα.

Λέοντα οι αλλαγές επιβάλλονται. Απλά μην βιάζεσαι , γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει.

Παρθένε ήρθε η ώρα να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου.

Ζυγέ νέοι έρωτες αλλά και νέα όνειρα και σχέδια σου δίνουν ενέργεια.

Σκορπιέ φλερτάρεις με την επιτυχία σε διάφορους τους τομείς.

Τοξότη ξαναβρίσκεις τους ρυθμούς σου και το χαμόγελό σου.

Αιγόκερε εκμεταλλεύσου τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού για ξεκούραση και περισυλλογή.

Υδροχόε το καλοκαίρι σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, που θα βελτιώσουν κατά πολύ την καθημερινότητά σου.

Ιχθύ ξαναβρίσκεις τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου, γεγονός που θα σε διευκολύνει στις  επιδιώξεις σου.

Τι φέρνει η Σελήνη στους Ιχθύες

Κατά τα λοιπά σήμερα Τρίτη (28/5), καθώς μέχρι το βράδυ η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες απογειώνει το συναισθηματισμό, το ρομαντισμό και τη διάθεσή μας για προσφορά. Αναζητούμε το «καλό» στους γύρω μας και προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε συμπεριφορές και χαρακτήρες σε δουλειά κι όχι μόνο, με αποτέλεσμα να γινόμαστε περισσότερο ανεκτικοί από ότι θα έπρεπε. Όμως, από τη στιγμή που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό, το κλίμα θα αντιστραφεί, καθώς θα ανεβάσει την αδρεναλίνη και τη μαχητικότητά μας και θα γίνουμε πιο δυναμικοί, διεκδικητικοί κι ασυγκράτητοι. Προτιμήστε να ασχοληθείτε στη διάρκεια της ημέρας με πρακτικά ζητήματα κι εκκρεμότητες, ώστε να διατηρήσετε την επαφή με την πραγματικότητα και να λειτουργήσετε ρεαλιστικά όπου χρειάζεται. Στις επαφές σας σε εργασία και νέες συνεργασίες, καλό είναι να είστε ανοιχτόμυαλοι, κι όχι μόνο για να αποφύγετε αντιπαραθέσεις, αφού συχνά μπορείς να υιοθετήσεις  μια σκέψη ή μια καινούργια ιδέα.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Ιχθύες και οι Κριοί οι οποίοι διακατέχεστε από μια ένταση και βρίσκεστε σε επιφυλακή περνώντας από κόσκινο συμπεριφορές σε δουλειά κι όχι μόνο, καθώς νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά… Χαλαρώστε λιγάκι και μην υπερβάλετε εφόσον παρακολουθείτε τις εξελίξεις.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι η ανοχή σας κι η υπομονή σας φτάνει στα όριά της, καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με προβληματικές συμπεριφορές. Το ξέσπασμα είναι θέμα χρόνου.  Εφόσον έχετε το δίκιο με το μέρος σας κι αντικειμενικά επιχειρήματα κι έχετε εξαντλήσει κάθε προσπάθεια να συμβιβάσετε καταστάσεις, εκφραστείτε ελεύθερα. Κάποιες φορές τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους.