Στην απόφασή της να ασχοληθεί και πάλι με τον δήμο Πειραιά μίλησε στην εκπομπή One Line η πρώην αντιδήμαρχος της πόλης και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον «Πειραιά Νικητή» του Γιάννη Μώραλη, Ασπασία (Σίσσυ) Αλιγιζάκη.

«Αν με ρωτούσαμε τε πριν 20 μέρες θα σας απαντούσα πως δεν θα ασχοληθώ, όμως λίγο πριν κλείσει το ψηφοδέλτιο πήρα την απόφαση. Ο βασικός λόγος ήταν οι αναμνήσεις που είχα από εκείνη την καταπληκτική επαφή που είχα με τους συμπολίτες μου και βεβαίως μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχα με τον δήμαρχο της πόλης, αλλά και τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου μου έδειξαν και οι δύο ότι τρέφουν την ίδια μεγάλη αγάπη που τρέφω και εγώ για τον Πειραιά» ανέφερε.

Ερωτηθείσα για την επόμενη μέρα της πόλης σε περίπτωση που ο Πειραιάς Νικήτης κερδίσει στις εκλογές ανέφερε πως «έχουν γίνει ήδη πολλά, είναι δύσκολο να πούμε ότι η εικόνα είναι τέλεια. Πολλές δράσεις σχεδιάζονται αλλά είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθούν σε μια πενταετία». Όπως υπογράμμισε η κ. Αλιγιζάκη «εμπιστεύομαι τον Γιάννη Μώραλη γιατί έχει αποδείξει ότι ξέρει καλά τη δουλειά».

Πηγή: onetv.gr