Από τους πιο κοινωνικούς τύπους του ζωδιακού κύκλου που κατέχουν περισσότερο από κάθε άλλο το ταλέντο της επικοινωνίας, ενώ χειρίζονται και τον λόγο σωστά, είναι οι Δίδυμοι (στη φωτό δύο σταρ του ζωδίου), που από σήμερα έχουν τα γενέθλιά τους. Με έναν Δίδυμο η συζήτηση δεν τελειώνει ποτέ, θα μιλάτε για ώρες αλλά χωρίς περιττές κουβέντες, αφού πάντα θα έχει κάτι ενδιαφέρον να πει, δεδομένου ότι έχουν απόψεις και σκέψεις σχεδόν για πολλά ζητήματα και δεν φοβούνται να πουν την γνώμη τους, ενώ γνωρίζουν κι όλα τα τελευταία κουτσομπολιά.

Όπως είναι επόμενο, καθώς σήμερα δυο πλανήτες, που επηρεάζουν την επικοινωνία και τη διάθεσή μας γενικότερα, ο Ήλιος και ο Ερμής πέρασαν στους Διδύμους για περίπου τρεις εβδομάδες, γινόμαστε εξωστρεφείς, πιο κοινωνικοί, πιο ανοιχτοί και πιο επικοινωνιακοί από ποτέ. Παράλληλα αυξάνεται η περιέργειά μας και θα έχουμε τη δυνατότητα να συγκεντρώσουμε πληροφορίες και γνώσεις για θέματα που μας απασχολούν, να αναδείξουμε απόψεις και προσωπικά ταλέντα καλύτερα, να αυξήσουμε τον κύκλο γνωριμιών μας, να κάνουμε καινούργιες συναναστροφές, με πρόσωπα που θα μας ενώνουν κοινές ιδέες και αντιλήψεις, τα οποία θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στη ζωή μας, αλλά και να βρούμε εναλλακτικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα.

Διασκέδαση και έντονη κινητικότητα είναι στο μενού των ημερών, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για κοντινές αποδράσεις και παράλληλα δεν θα λείψουν οι αφορμές για ποικίλες εξόδους. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να ψυχαγωγηθείτε και να διασκεδάσετε. Όπως λέει και η λαϊκή ρήση από τη γλώσσα αρχινάει…, απλά επειδή υπάρχει και μια άλλη ρήση που θέλει τη γλώσσα να τσακίζει κόκαλα, έχετε το νου σας!

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Δίδυμοι, οι οποίοι είστε οι πρωταγωνιστές της περιόδου και ευνοείστε σκανδαλωδώς σε ότι κι αν καταπιαστείτε.

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα βρεθείτε σε δίλημμα με μια οικογενειακή ή επαγγελματική σας υπόθεση, αλλά πριν αρχίσετε τη μουρμούρα  σκεφτείτε μήπως πρέπει να μην περιορίζετε το μυαλό σας σε συγκεκριμένες επιλογές.

Ταύροι, Υδροχόοι και Σκορπιοί κάποιες φορές για να αποκτήσετε αυτά που επιθυμείτε δεν απαιτείται κόπος, τρόπος απαιτείται.