Ο Άρης μετακινείται σήμερα Πέμπτη 16/5 από τους Διδύμους στον Καρκίνο, όπου θα παραμείνει έως στις 2 Ιουλίου, αλλάζοντας τον τρόπο που αντιδρούμε, καθώς η εσωστρέφεια, η επιφυλακτικότητα και η κυκλοθυμία θα μας χαρακτηρίζουν, ενώ θα λειτουργούμε με το σκεπτικό ότι «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση». Θα γίνουμε και περισσότερο συναισθηματικοί, παραπονιάρηδες και πιθανόν ψυχοβγάλτες στην προσπάθειά μας να επιτύχουμε τις επιδιώξεις μας. Παράλληλα όμως θα αποκτήσουμε έντονη διαίσθηση, που θα μας βοηθήσει να δούμε συμπεριφορές και καταστάσεις από ένα άλλο πρίσμα, κάτι που σε αρκετές περιπτώσεις θα λειτουργήσει βοηθητικά.

Θετική επιρροή δέχονται οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες, οι Ταύροι και οι Παρθένοι, ενώ παράπονο δεν θα έχουν ούτε οι Δίδυμοι και οι Τοξότες. Μια μεταβατική και ρευστή φάση αρχίζει για τους Κριούς, τους Ζυγούς, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους. Πιο συγκεκριμένα:

Καρκίνοι, ενεργοποιείστε όσον αφορά προσωπικές επιδιώξεις και στόχους. Πιο εξωστρεφείς, εκδηλωτικοί στα θέλω σας και διεκδικητικοί θα καταφέρετε πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείτε από τον συναισθηματισμό σας.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι αναστατώσεις και εντάσεις στο οικογενειακό αλλά και το επαγγελματικό περιβάλλον, θα σας κάνουν να λάβετε κάποιες αποφάσεις.

Δίδυμοι και Τοξότες θα καταλάβετε ότι δεν πρέπει να σκορπάτε χρήματα και αισθήματα γιατί τελικά οι χαμένοι είστε εσείς. Να είστε επιφυλακτικοί και κυρίως να μην ενδίδετε στις παρορμήσεις σας.

Στο κόκκινο θα είναι οι φιλίες και τα ερωτικά Ιχθύων και Παρθένων. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αξιοποιήστε τη δημιουργικότητά σας και την κοινωνικότητά σας, που θα είναι στα ύψη, και που θα σας αποφέρουν κέρδη.

Οι Σκορπιοί είστε από τους ευνοημένους, οπότε αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Τους Υδροχόους θα βοηθήσει ένα καλύτερο πλάνο για να ανταπεξέλθουν στις ποικίλες ανάγκες αυτή την κουραστική περίοδο. Οι Λέοντες καθώς θα είστε πιο εσωστρεφείς καλό είναι να αξιοποιήσετε την περίοδο για να ξεκουραστείτε, και να δείτε πιο καθαρά κάποια γεγονότα.