Τα ζώδια της γης μοιράζονται την αγάπη και την εξάρτησή τους από την ύλη, αλλά και την τάση τους να είναι άκαμπτοι στις απόψεις τους και να μισούν τις αλλαγές, ωστόσο το καθένα από αυτά ξαγρυπνά για διαφορετικό λόγο τις νύχτες.

Ο Ταύρος  (στη φωτογραφία ο σταρ εκπρόσωπος του ζωδίου Φρεντ Αστέρ) αγαπά την ασφάλεια και χρειάζεται τη σταθερότητα. Θέλει να πατά στη Γη και η μεγάλη του φοβία είναι η έλλειψη χρημάτων. Είναι δύσκολο για εκείνον να χαλαρώσει, όταν έχει οικονομικά προβλήματα, ιδιαίτερα αν εξαρτώνται κι άλλοι από αυτόν. Αγχώνεται και δεν θα κλείσει μάτι σκεπτόμενος το πώς θα ισορροπήσει τα έσοδα με τα έξοδα.

Η Παρθένος είναι εργασιομανής και θέλει να νιώθει ότι την εκτιμούν στην δουλειά της, γι’ αυτό και εργάζεται σκληρά επιδιώκοντας το τέλειο αποτέλεσμα. Αφού θα κάνει τα πάντα δεν αποκλείεται να κολλήσει σε μια λεπτομέρεια και μετά να ανησυχεί, αν είναι όλα σωστά και να μείνει ξάγρυπνη φοβούμενη ότι κάτι της έχει διαφύγει!

Ο Αιγόκερως είναι εξίσου εργατικό ζώδιο με την Παρθένο. Συνήθως ανησυχεί όταν νιώθει ότι δεν τα έχει  καταφέρει αρκετά καλά και δεν έχει φτάσει εκεί που θα ήθελε, κάτι που μπορεί να τον απομακρύνει από τον στόχο του. Επίσης η σκέψη ότι μπορεί να έχει αμελήσει κάτι, καθώς αυτό δεν το αντέχει, μπορεί να τον τρελάνει, ιδίως όταν πρόκειται να κριθεί για τα πεπραγμένα του.

Πώς μας επηρεάζει ο Ερμής στον Ταύρο από σήμερα

Κατά τα λοιπά σήμερα, καθώς ο Ερμής πέρασε στον γήινο Ταύρο, επηρεαζόμαστε από την πρακτικότητα του ζωδίου, που μας φρενάρει από τις παρορμήσεις μας και υπόσχεται να υλοποιήσει τις ιδέες μας. Θα έχουμε τη δυνατότητα για δυο περίπου εβδομάδες έως και τις 21 Μαΐου, να κόψουμε ταχύτητα και να σκεφτούμε καθαρά για το οτιδήποτε επιδιώκουμε εάν πραγματικά το θέλουμε, μας συμφέρει ή απλά παρασυρόμαστε από τον ενθουσιασμό μας και πως θα το πετύχουμε. Είτε σας προβληματίζουν οι σχέσεις, είτε αντιμετωπίζετε ένα δύσκολο δίλημμα και χρειάζεται να βρείτε λύση για να βγείτε από αυτό,  είτε σκέφτεστε να υλοποιήσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο κ.ο.κ. θα έχετε το χρονικό περιθώριο για να οργανώσετε καλύτερα τα όποια σχέδιά σας, να δοκιμάσετε τις ιδέες σας ή να υπογράψετε μια συμφωνία.

Οι πιο ευνοημένοι τις επόμενες ημέρες, κυρίως επικοινωνιακά, είναι τα ζώδια της Γης και του νερού.

Σήμερα οι Ταύροι, καθώς είστε πιο ήρεμοι από ποτέ, κι όλα γύρω σας δείχνουν να κινούνται στους δικούς σας ρυθμούς δεν έχετε παρά να αφοσιωθείτε σε έναν στόχο και να τον κατακτήσετε.

 Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι όσο τραβάτε το σχοινί το ίδιο θα γίνεται κι από την άλλη πλευρά, οπότε καθώς πείσμα στο πείσμα δε θα βγάλετε άκρη σε κανέναν τομέα, αλλάξτε ρότα…

 Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι χρησιμοποιήσετε τη λογική σας για να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση στα θέματα που σας απασχολούν και πως θα βγείτε κι εσείς ωφελημένοι.