Κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο «Ρίο Παναγία η Βοήθεια», όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση ο 28χρονος που το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, αυτοτραυματίστηκε στο κεφάλι με το υπηρεσιακό όπλο Αστυνομικού συνοδού.

Σε βάρος του Αστυνομικού σχηματίσθηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη και συνελήφθη, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πατρών.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ρίου. Ο 28χρονος που είχε εξαφανιστεί και εντοπίστηκε από Αστυνομικούς χθες τραυματισμένος στην περιοχή της Ξερόλακκας, μεταφέρθηκε στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια να οδηγηθεί στη Ψυχιατρική Κλινική για ιατρική γνωμάτευση.. Όπως έγραψε το tempo24.news, σε κατάσταση αμόκ άρπαξε το ύπηρεσιακό όπλο του Αστυνομικού που τον συνόδευε και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Εισήχθη στη ΜΕΘ διασωληνωμένος, όμως δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο πατέρας του αυτόχειρα φέρεται να δήλωσε στις αρχές πως ο γιος του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Τα ίχνη του χάθηκαν στις 28 Απριλίου και στις 29 του μήνα, οι συγγενείς του δήλωσαν στην Αστυνομία την εξαφάνιση του.

Την ώρα που παραμένει αδιευκρίνιστο το γεγονός πως ο 28χρονος κατάφερε και αφαίρεσε από τη θήκη το υπηρεσιακό όπλο του Αστυνομικού, ερωτηματικά γεννώνται αναφορικά με τους κανονισμούς ασφαλείας που τηρούνται κατά την μεταφορά ψυχικά ασθενών ατόμων από ενστόλους.