Πιστοί στην παράδοση παρέμειναν για άλλη μια χρονιά οι κάτοικοι του Νέου Κόσμου, γιορτάζοντας λίγο… έντονα την Ανάσταση.
Για 12η συνεχόμενη χρονιά, όσοι βρέθηκαν έξω από τον ναό της Αναλήψεως είδαν τους δρόμους να γίνονται «εμπόλεμη ζώνη» και τη νύχτα να γίνεται ημέρα από τις μολότοφ, τα βεγγαλικά και τις φωτιές που άναψαν όσοι θέλησαν να γιορτάσουν με αυτόν τον τρόπο το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης.
Κάτοικοι του Νέου Κόσμου και πολίτες από άλλες περιοχές που γνωρίζουν αυτό το μοναδικό έθιμο, συγκεντρώθηκαν σ’ ένα ψηλό σημείο σε απόσταση ασφαλείας, προκειμένου να απολαύσουν το θέαμα.
ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΞ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΔΟΥΡΓΟΥΤΙΟΥ – ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – ΒΑΣΟΡΑΣ. ΚΑΛΩΣ ΑΝΕΣΤΗ.
Δημοσιεύτηκε από Spiros Mavrogiannis στις Σάββατο, 27 Απριλίου 2019
- Φινλανδή καλλονή η μεγάλη αντίπαλος του Ακύλα: Από τον Πύργο του Τραμπ στον «θρόνο» της Eurovision!
- Οι τιμές των εισιτηρίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 προκαλούν αντιδράσεις – Μεταπωλήσεις και η «δυναμική τιμολόγηση»
- Ήξεραν και σε ποια θέση καθόταν: Ο «προδότης που ήταν δίπλα στον Χαμενεΐ» και οι υποψίες των Ιρανών για το ποιος είναι






