Αν εφέτος πρόκειται να περάσεις το Πάσχα εκτός του κλεινού άστεως καλό είναι να λάβεις υπόψιν κάποια πράγματα προκειμένου να είσαι αρκούντως κομψή, να μην παραγεμίσεις τη βαλίτσα σου με άσχετα κομμάτια, αλλά και να μην ταλαιπωρηθείς με λανθασμένες επιλογές για παράδειγμα ενός παπουτσιού.

Παρόλο, που τα ρούχα για το Πάσχα δεν είναι υπερβολικά λαμπερά, απαραίτητο είναι για το βράδυ της Ανάστασης κάποιο κομψό σύνολο που να σε κολακεύει. Ανάλογα με τον καιρό και τον προορισμό αν είναι κάποιο νησί ή μια επαρχιακή πόλη ή ένα ορεινό χωριό επίλεξε κάτι  casual ή πιο chic. Ένα φόρεμα (μακρύ ή και πιο κοντό) ή μια ολόσωμη φόρμα ή κάτι σε πιο navy style μοιάζει να είναι ότι πρέπει για την περίσταση. Φρόντισε να το συνδυάσεις με τα ανάλογα παπούτσια τα οποία μπορεί να είναι και γόβες με χοντρό χαμηλό τακούνι ή τα slingbacks που ταιριάζουν για να περπατάς με άνεση σε δρομάκια και πλακόστρωτα σοκάκια.

Για την ημέρα του Πάσχα εάν είσαι σε χωριό και σε παρέα που ψήνει, προτίμησε κάτι πιο άνετο, π.χ. τζιν με κάποιο πουκάμισο ή ένα T-shirt ή ένα απλό μπλουζάκι, ένα τζιν φόρεμα, έστω ένα φλοράλ φόρεμα, κάτι που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα.  Ιδανικά παπούτσια είναι τα sneakers ενώ μπορείς να βάλεις και μπαλαρίνες, πλατφόρμες, ακόμη και oxford shoes.

Μην αμελήσεις τα απαραίτητα για την εποχή πανωφόρια, τα οποία μπορεί να είναι κάτι πιο ζεστό λόγω καιρού, μια κομψή καμπαρντίνα κι ένα σακάκι, ενώ χρήσιμη είναι και μια ζακέτα ή ένα μπουφάν.

Τα χρώματα που επικρατούν είναι οι απαλές γήινες και παστέλ αποχρώσεις, αλλά και οι έντονοι ανοιξιάτικοι χρωματισμοί και δη  φλοράλ, πουά, ριγέ, animal print και λαχούρι. Πάρε μαζί κι ένα αντιανεμικό και μια ομπρέλα. Ότι κι αν επιλέξεις να βάλεις να θυμάσαι ότι κύριο είναι να νιώθεις όμορφη και άνετη.

Εάν έχεις φροντίσει μαλλιά και νύχια κι έχεις μαζί το πιο ωραίο κραγιόν σου, δεν έχεις παρά να επιστρατεύσεις την πιο ευχάριστη διάθεσή σου και το χαμόγελό σου, και να περάσεις καταπληκτικά.