Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν έχετε ήδη φύγει ή αν ετοιμάζεστε να εκδράμετε εκτός κλεινού άστεως για την Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα. Δεδομένου ότι η εβδομάδα ανοίγει με τη συνάντηση Ήλιου και Ουρανού στον Ταύρο, και κυρίως αρχίζουν την ανάδρομη πορεία τους δύο σημαντικοί πλανήτες, ο Πλούτωνας τη Μ. Τετάρτη και ο Κρόνος ξημερώματα Δευτέρας του Πάσχα, καλό είναι ότι κι αν κάνετε να το οργανώσετε προσεκτικά, και να αποφύγετε παρορμητισμούς της τελευταίας στιγμής στις μετακινήσεις σας προκειμένου να μην τρέχετε και να μην φτάνετε.

Γενικότερα πρόκειται για μια εβδομάδα με έντονη κινητικότητα για όλους τους ζωδιακούς τύπους κι αρκετές εκπλήξεις και αιφνιδιασμούς. Μεταξύ Μ. Δευτέρας και Μ. Τετάρτης κάποιες συναντήσεις ορισμένων θα είναι έντονα φορτισμένες συναισθηματικά ενώ άλλες θα έχουν οικονομικό περιεχόμενο δημιουργώντας ευκαιρίες για κέρδη. Από τη Μ. Τετάρτη, καθώς ο Πλούτωνας που συμβολίζει την μεταμόρφωση μαζί με τις δομές και το σύστημα, γίνεται ανάδρομος μέχρι και τις 3 Οκτωβρίου, δηλαδή και το καλοκαίρι, κάποια θέματα μπαίνουν σε φάση αναμονής. Από τη Μ. Παρασκευή κι ενόψει της μεγάλης γιορτής του Αγίου Πάσχα, σταδιακά φτιάχνει η διάθεσή μας, γινόμαστε πιο χαλαροί κι αναζητούμε την επαφή με συγγενείς και φίλους και μας απασχολούν ζητήματα που αφορούν στον καιρό και το καλύτερο ψήσιμο του οβελία!

Σήμερα επηρεάζονται κυρίως οι Ταύροι, οι οποίοι ενδέχεται να προβείτε σε αλλαγές που θα επηρεάσουν τη ζωή σας. Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι ενίοτε χρειάζεται να κρατάς ισορροπίες αλλά όχι και να βγεις και χαμένος. Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι να είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις και το διαφορετικό.

Γενικότερα τη Μ. Εβδομάδα καλό είναι να προσέχετε τα εξής:

Κριέ δεν αποκλείεται μέχρι την Μ. Τετάρτη μια ευκαιρία στα οικονομικά. Από Μ. Παρασκευή έως και την Δευτέρα Πάσχα, να είσαι προσεχτικός στα λόγια προκειμένου να μην παρεξηγηθείς, ενώ είναι προτιμότερο να βγεις και να συναναστραφείς με κόσμο. Ο ανάδρομος Πλούτωνας καθυστερεί αλλαγές που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Ταύρε θα κληθείς να διαχειριστείς μια ξαφνική εξέλιξη σε σχέση με το σπίτι ή καριέρα σου, ενώ ένα θέμα συνεργασίας ή συμβίωσης μπαίνει σε φάση αναμονής. Το τριήμερο του Πάσχα κατά την έξοδο απόφυγε τις μεγάλες ταχύτητες, προνόησε στα οικονομικά και φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς.

Δίδυμε στις αρχές της εβδομάδας καλείσαι να διαχειριστείς μια αποκάλυψη.  Ο ανάδρομος Πλούτωνας σε βάζει σε σκέψεις όσον αφορά στην εργασία και την ζωή σου γενικότερα. Αξιοποίησε τις γιορτινές ημέρες για να ανανεωθείς ψυχοσωματικά, οργανώνοντας καλά την κατάσταση που επιθυμείς.

Καρκίνε μια αναπάντεχη συνάντηση θα σου αποφέρει οικονομικά κέρδη. Η αναδρομή του Πλούτωνα σε κάνει να επανεξετάσεις μια προσωπική σχέση. Το γιορτινό τριήμερο μη μεγαλοποιήσεις ότι ακούσεις κι όσο μπορείς φρόντισε να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τις ημέρες συντροφιά με τους αγαπημένους σου.

Λέοντα δεν αποκλείονται ανατροπές σε καριέρα ή ζωή, τις οποίες θα πρέπει να τις διαχειριστείς, που όμως θα σε βγάλουν σε κάτι καλύτερο. Γενικότερα μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα. Αυτές τις γιορτινές μέρες κράτα μικρό καλάθι σε ότι ακούσεις και φρόντισε να τις περάσεις με την κατάλληλη παρέα, που θα σου επιτρέψει να είσαι χαλαρός.

Παρθένε μαθαίνεις κάτι που σε ξαφνιάζει, που θα πρέπει να το διαχειριστείς. Γενικότερα κινήσου με περίσκεψη στην προσωπική σου ζωή αφού προβείς στο απαραίτητο εσωτερικό ξεκαθάρισμα. Το τριήμερο απόλαυσε τα ψησίματα και βρες τρόπο να ξεκουραστείς και να αναζωογονηθείς.

Ζυγέ σε απασχολούν προσωπικά ζητήματα και σχέσεις. Μην προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές άμεσα.  Το γιορτινό τριήμερο πρόσεξε θέματα υγείας, μετακινήσεων, αλλά και νομικά ζητήματα. Αξιοποίησε τις ημέρες για να πάρεις ανάσες.

Σκορπιέ να είσαι προσεκτικός στις επαφές σου με ένα κοντινό σου πρόσωπο. Ο ανάδρομος Πλούτωνας επιβραδύνει την εξέλιξη ζητημάτων που σε αφορούν. Αξιοποίησε τις γιορτινές ημέρες για να ξεδώσεις με την κατάλληλη παρέα.

Τοξότη διαχειρίσου με ψυχραιμία ότι αναπάντεχο προκύψει ακόμη κι αν αφορά ένα κρυολόγημα. Με ανάδρομο Πλούτωνα εξέτασε προσεχτικά νέα εγχειρήματα.  Το τριήμερο του Πάσχα στο επίκεντρο θα βρεθεί η οικογένεια, προνόησε για θέματα που αφορούν στην ασφάλεια του σπιτιού σου,  και μην  βγάλεις νεύρα σε σχέση με τον σύντροφό σου. Προτίμησε να αποφορτιστείς με βόλτες.

Αιγόκερε οι ημέρες σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις εκ των οποίων κάποιες ευχάριστες.  Η αναδρομή του Πλούτωνα επηρεάζει τα σχέδιά σου. Το τριήμερο να είσαι προσεκτικός στις διάφορες επαφές σου  κι αν φύγεις ταξίδι τσέκαρε τα υδραυλικά του σπιτιού σου.

Υδροχόε ίσως αντιμετωπίσεις ένα έκτακτο θέμα στο σπίτι. Η αναδρομή του Πλούτωνα επηρεάζει κυρίως τη διάθεσή σου. Αυτές οι γιορτινές ημέρες χαρακτηρίζονται από κινητικότητα, και θα περάσουν ευχάριστα με την κατάλληλη παρέα.

Ιχθύ πρόσεξε την οδική συμπεριφορά σου και την υγεία σου και την συντροφιά με την οποία θα γιορτάσεις και δεν θα χάσεις. Μέχρι  τις αρχές Οκτωβρίου κάποιοι στόχοι ίσως μπουν σε φάση αναμονής.

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας αφεθείτε στο πνεύμα των γιορτινών ημερών που καταφθάνουν και φροντίστε να κάνετε το καλύτερο δυνατόν για να αποφορτιστείτε και να αναζωογονηθείτε. Καλό Πάσχα!