Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση φόνου της 38χρονης Marry Rose από τις Φιλιππίνες. Δεύτερο πτώμα που ανασύρθηκε από το φρεάτιο στο Μιτσερό δεν ανήκει στην 6χρονη Sierra, κόρη της Marry Rose, αλλά σε άγνωστη γυναίκα.

Στη σκηνή βρίσκονται οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους και διενεργούν εξετάσεις, καθώς και μέλη της ΕΜΑΚ, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» της Κύπρου, μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε πως όντως έχει εντοπιστεί δεύτερο πτώμα στο φρεάτιο στο Μιτσερό το οποίο ανήκει σε άγνωστη γυναίκα.

Οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο και αυτή τη στιγμή διεξάγεται αυτοψία στο χώρο. Καταγράφονται κάποια σημαντικά στοιχεία σε σχέση με το νέο πτώμα, αλλά είναι πρόωρο να λεχθεί κάτι περαιτέρω. Προτεραιότητα είναι να αναγνωριστεί η ταυτότητα της γυναίκας, πρόσθεσε ο κ. Αγγελίδης.

Εκτός από το Μιτσερό και το Ξυλιάτο αναμένεται να γίνουν και άλλες έρευνες σε ανοιχτούς χώρους, είπε ο κ. Αγγελίδης και ανέφερε ότι ο αριθμός των καταθέσεων σχετικά με την υπόθεση αναμένεται να ξεπεράσει τις 100.

Δηλώσεις από το χώρο του φρεατίου έκανε και ο Νεόφυτος Σιάηλος, Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας και ανέφερε πως έχει ανασυρθεί πτώμα που ανήκει σε γυναίκα, χαρακτηρίζοντας το έγκλημα ως πρωτοφανές. Ο κ. Σιάηλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα πτώματα στο φρεάτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και αυτό το πτώμα εντοπίστηκε γυμνό…

Ο 30χρονος που είχε συλληφθεί μαζί με τον 35χρονο έχει αφεθεί ελεύθερος.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και την Κυριακή.

Χθες, ο 35χρονος ύποπτος, ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς, παραδέχθηκε στους ανακριτές πως αυτός ήταν που σκότωσε την άτυχη Marry Rose. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στους ανακριτές ότι στραγγάλισε στο σπίτι του την 38χρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες και ακολούθως μετέφερε το άψυχο πτώμα της στο μεταλλείο όπου και το πέταξε στο φρεάτιο.

Η 6χρονη Sierra εξακολουθεί να αναζητείται…