Φρικιαστικά στοιχεία προέκυψαν από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου του 21χρονου Ροδίτη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας, ο 21χρονος φαίνεται ότι μετά το βιασμό, τα βασανιστήρια και τη δολοφονία της φοιτήτριας που ρίχτηκε στα βράχια «χαλάρωσε» βλέποντας πορνό και «ψαρεύοντας» κορίτσια στο Ίντερνετ.

Από τον έλεγχο σε συσκευή κινητής τηλεφωνίας του Ροδίτη και σε κάρτα sim, που την συνόδευε, αλλά και από έλεγχο σε δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιούσε, προέκυψε ότι συνήθιζε να περιηγείται σε σελίδες με ερωτικό περιεχόμενο, ενώ είχε διαβάσει σε δύο περιστάσεις την 29η Νοεμβρίου 2019 σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα την είδηση για την ανεύρεση του αγνώστου ταυτότητας, τότε, πτώματος της φοιτήτριας στην παραλία Φώκιας.

Ενδεικτικό των προτιμήσεών του σε βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο είναι το γεγονός ότι επέλεξε να δει ταινία με σεξουαλικό όργιο με συμμετέχοντες δύο γυναίκες και δύο άνδρες.

Προέκυψε εξάλλου ότι την 1η και 2α Δεκεμβρίου 2018, μετά δηλαδή την δολοφονία, αναζήτησε τέσσερις γυναίκες, βλέποντας τα προφίλ τους στο facebook.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαπίστωση, που αναμένεται να ελεγχθεί στην πορεία της έρευνας, ότι σε κινητό τηλέφωνο που κατασχέθηκε από τον Ροδίτη, είχε αλλαχθεί η κάρτα sim με νέα, την 7η Δεκεμβρίου 2018 το πρωί, δηλαδή μετά την σύλληψή τους, δυνάμει εντάλματος δύο μέρες νωρίτερα κι ενώ είχαν προσαχθεί από τους λιμενικούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός Ροδίτης βρίσκεται από τις 7 Δεκεμβρίου προφυλακισμένος στις φυλακές Φελλίου Γρεβενών μαζί με τον 19χρονο Αλβανό, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία καθώς και για βιασμό από κοινού σε βάρος της αδικοχαμένης φοιτήτριας.