Σε απάντηση χτεσινών καταγγελιών σχετικά με την εταιρεία συμμετοχών Ελληνική Ξενοδοχειακή Εταιρεία Α.Ε (ΕΞΕ Α.Ε), ο Όμιλος Νικολάου Δασκαλαντωνάκη, ανακοίνωσε τα εξής:

«Οι Ιωάννης Δασκαλαντωνάκης, Κωνσταντίνα Δασκαλαντωνάκη και Παρθενόπη Φραγκούλη, σε αντίθεση με όσα διατείνονται, κρίθηκε οριστικά ότι είναι μέτοχοι μειοψηφίας της ως άνω εταιρείας με σειρά πρόσφατων δικαστικών αποφάσεων (Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών 20/2019 και 977/2019, Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 2225/2018).

Ο διορισμός προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου στην ΕΞΕ, με συμμετοχή προσώπων επιλογής του Νικολάου Δασκαλαντωνάκη, έχει μοναδικό σκοπό την άμεση σύγκληση Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας, για εκλογή οριστικού Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι νόμιμες διοικήσεις του Νικολάου Δασκαλανωνάκη τηρούν με απόλυτη τάξη και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία το σύνολο των εγγράφων, στοιχείων, βιβλίων κ.α. της ΕΞΕ Α.Ε. Σημειώνεται, ότι στις 20.09.2019 δικάζεται αγωγή αποζημίωσης της ΕΞΕ κατά της Παρθενόπης Φραγκούλη και συνεργατών των Ιωάννη Δασκαλαντωνάκη και Κωνσταντίνας Δασκαλαντωνάκη, για υπεξαίρεση χρημάτων και εταιρικών εγγράφων της εταιρείας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από