«Εμείς στο ΜέΡΑ25 απαντάμε με το μοναδικό ρεαλιστικό πρόγραμμα ριζικών αλλά εφαρμόσιμων πολιτικών τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη», δήλωσε ο γραμματέας του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης.

Mιλώντας σε εκδήλωση στο Χαλάνδρι ο κ. Βαρουφάκης τόνισε: «Εμείς δημιουργούμε ενα πλατύ πανευρωπαϊκό μέτωπο εναντίον της ολιγαρχίας, που να μπορεί να καταργήσει την χρεοδουλοπαροικία στην χώρα μας και να δώσει ανάσες, ελπίδα, ανακούφιση και προοπτική στους συμπολίτες μας».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η υποψήφια στις ευρωεκλογές Σοφία Σακοράφα, σημείωσε πως «ποτέ δεν αποδέχθηκα ότι το κατεστημένο θα μας νικήσει και θα μας στείλει στα σπίτια μας. Είμαστε ενεργοί πολίτες, σηκωθήκαμε από τους καναπέδες μας και παίρνουμε την χώρα στα χέρια μας».

Η Δήμητρα Αναγνωστοπούλου, υποψήφια ευρωβουλευτής υπογράμμισε την ανάγκη «να είμαστε παρόντες για να δώσουμε την νικηφόρα μάχη με το ρεαλιστικό πρόγραμμα που έχει καταρτίσει το ΜέΡΑ25».

Η Δανάη Στράτου αναφέρθηκε σε αγώνα για την Δημοκρατία, τον πολιτισμό και την ποιότητα της ζωής, ενώ η Φωτεινή Μπακαδήμα υπογράμμισε ότι το ΜέΡΑ25 είναι το μόνο πανευρωπαϊκό κόμμα, καθώς το DiEM25 κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με εκλογικούς συνδυασμούς σε 11 χώρες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΜέΡΑ 25 «ο Δήμος Μούτσης καταχειροκροτήθηκε και όπως είπε ο Κλέων Γρηγοριάδης “μαζί μας είναι όλη η πρωτοπορία της Ευρώπης”.

Ο Γιόχεν Σούλτς σημείωσε ότι το ΜέΡΑ25 είναι το μόνο κόμμα που έχει ενσωματώσει στο πρόγραμμά του με ρεαλιστικό τρόπο την άμεση δημοκρατία και ο Έρικ-Μιλτιάδης Έντμαν αναφέρθηκε σε στο πανευρωπαϊκό δίκτυο «ρεαλιστικής και υπεύθυνης ανυπακοής για να ξεφύγουμε από την κατάθλιψη και να ξαναγίνουμε ενεργά δημιουργικοί».

«Η Ελένη Σπετσιώτη μίλησε με συγκίνηση για τους νέους μας που αρχίζουν να πλαισιώνουν το ΜέΡΑ25, ο Δημήτρης Δρόσος μέσα απο καθημερινά παραδείγματα έδειξε γιατί ΜέΡΑ25, ο Γιάννης Χαραλαμπάκης ξεδίπλωσε τις πτυχές του προγράμματος για το περιβάλλον, ο Βασίλης Πανταζής μίλησε για την προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων, η Ντέπυ Βρεττού για τις εργασιακές σχέσεις, η Μαρία Καρακίτσου για την ενεργό συμμετοχή των πολιτών, ενώ στο τέλος τον λόγο πήρε και ο δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Σίμος Ρούσσος» αναφέρεται στην ανακοίνωση του το ΜέΡΑ 25.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από