Η  νέα Σελήνη στο ζώδιο τον Κριού είναι το πλανητικό γεγονός, που σφραγίζει αστρολογικά την ημέρα κι όχι μόνο. Το πέρασμα αυτό ενισχύει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία των περισσότερων τύπων του ζωδιακού κύκλου και ευνοεί την ανάληψη πρωτοβουλίας και δράσης για θέματα που ενδιαφέρουν τον καθένα ξεχωριστά, που στις περισσότερες περιπτώσεις θα φέρουν θετικά αποτελέσματα.

Μάλιστα, τις επόμενες 15ημέρες θα υπάρξουν για αρκετούς ζωδιακούς τύπους καινούργια ξεκινήματα και το μόνο που θα πρέπει να προσέξουν κάποιοι, που είναι περισσότερο παρορμητικοί, είναι η ανυπομονησία και η βιασύνη, που μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο που θα λειτουργήσουν και να τους οδηγήσουν σε λανθασμένες ενέργειες.

Όπως λέει και η παροιμία «Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι» που σημαίνει πως απαιτείται υπομονή και επιμονή για να πετύχει κανείς τον στόχο του, ανεξάρτητα από το τι αφορά.

Από αυτό το νέο φεγγάρι ευνοούνται περισσότερο φυσικά οι Κριοί, αλλά και οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι δεν θα έχουν παράπονο. Στον αντίποδα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί γύρω στις 10/1, 12/7 και 13/10.

Ειδικά οι Κριοί, που έχετε και τα γενέθλιά σας αυτή την περίοδο, είστε πανέτοιμοι να προχωρήσετε σε συνολική ανανέωση προκειμένου να μεταμορφωθείτε σε έναν άλλο άνθρωπο μέσα στον μήνα, όμως το πρόβλημα είναι ότι η διάθεσή σας αυτή δεν συμβαδίζει με εκείνη του περίγυρού σας κυρίως στη δουλειά, όπου οι ευθύνες δεν σας αφήνουν να πάρετε… ανάσα, και καθώς άλλα θέλετε εσείς και άλλα απαιτούν οι συνθήκες περιπλέκονται τα πράγματα. Παράλληλα μην αμελήσετε τα οικονομικά σας και αποφύγετε τα παρορμητικά έξοδα.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι αν δεν ξεκαθαρίσετε το τοπίο στο οικογενειακό και το επαγγελματικό περιβάλλον θα βρεθείτε να τρέχετε πίσω από τις εξελίξεις. Κινηθείτε με όπλο την ειλικρίνεια, βάλτε όρια όπου χρειάζεται, και δεν θα χάσετε.

Παρθένοι και Ιχθύες  δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας αλλά και να επιτύχετε τις επιδιώξεις σας σε επαγγελματικά και προσωπικά.

Δίδυμοι και Τοξότες όταν ενθουσιάζεστε εύκολα μπορείτε να λειτουργήσετε παρορμητικά, κάτι που όμως δεν σας ευνοεί σ’ αυτή τη φάση, οπότε συγκρατηθείτε και λειτουργείστε με γνώμονα τη λογική και τη σύνεση για θέματα οικονομικά κι ερωτικά ώστε να αποφύγετε μπλεξίματα.

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας το σαββατοκύριακο φροντίστε να κάνετε πράγματα που θα σας ξεκουράσουν και θα σας αναζωογονήσουν σωματικά και πνευματικά.