Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης, που τυγχάνει να είναι και μήνας της Πασχαλιάς, κατέφθασε με δώρα για αρκετούς από τους ζωδιακούς τύπους, οι οποίοι θα κάνουν… Ανάσταση, σε διάφορους τομείς. Ας δούμε όμως τις σημαντικότερες ημερομηνίες του μήνα και τα πλανητικά συμβάντα που τις συνοδεύουν:

Η νέα Σελήνη περνάει στις 5/4, στον Κριό, επηρεάζοντας θετικά Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, οι οποίοι θα βρουν τη δύναμη που απαιτείται για να κλείσουν προβληματικούς κύκλους σε προσωπικά και επαγγελματικά και να ανοίξουν καινούργιους. Η μετάβαση δεν θα είναι κάτι εύκολο, αλλά ότι δεν λειτουργεί, το αναπροσαρμόζεις ή το αλλάζεις. Παρθένοι και Ιχθύες σας απασχολούν οικονομικά και ερωτικά. Να είστε προσεχτικοί στη διαχείρισή τους για να μην σας προλάβουν οι εξελίξεις. Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες όταν κάτι δεν το πιστεύεις δεν μπορείς και να το υποστηρίξεις, οπότε ψάξτε λίγο περισσότερο μέσα σας, αφήστε πίσω ότι δεν λειτουργεί  και δεν θα χάσετε.

Ο Ερμής περνάει από τον Κριό στις 17/4 αυξάνοντας τους ρυθμούς για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι Αιγόκερους, οι οποίοι θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί από ποτέ. Αξιοποιείστε την ευκαιρία να εκφράσετε τις ιδέες σας και να κάνετε επαφές και νέες γνωριμίες και θα αποζημιωθείτε. Λέοντες και Υδροχόοι ίσως σας προκύψει κάποιο ταξίδι. Δίδυμοι και Τοξότες είστε από τους πιο ευνοούμενους και κερδίζετε τις εντυπώσεις. Παρθένοι και Ιχθύες ενίοτε χρειάζεται να ρισκάρεις, απλά μην το παρακάνετε.

Η ροζ ή αν προτιμάτε φλογερή (από το λουλούδι φλόγα που ανθίζει αυτή την περίοδο) Πανσέληνος γίνεται στις 19/4 ξανά στον Ζυγό, επηρεάζοντας Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του 3° δεκαημέρου. Στο επίκεντρο θα φέρει για μια ακόμη φορά τις δυσλειτουργικές σχέσεις, προκειμένου να τις διορθώσει. Εστιάστε σε όσα σας ενώνουν με εκείνους που έχετε προβλήματα και δεν θα χάσετε. Παρθένοι και Ιχθύες  εξακολουθούν να σας απασχολούν οικονομικά και ερωτικά. Δίδυμοι, Λέοντες και Τοξότες για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη κάποιου πρέπει να επιμένεις και να δείχνεις τις προθέσεις σου. Εσείς ξέρετε τι θέλετε…

Η Αφροδίτη περνάει στις 20/4 από τους Ιχθύς στον Κριό, ξεσηκώνοντας ερωτικά Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Τα τυχερά τους θα έχουν και οι Παρθένοι και οι Ιχθύες. Δίδυμοι και Τοξότες συνεχίζετε να έχετε την τιμητική σας. Καλή διασκέδαση! Λέοντες και Υδροχόοι έρχονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

Ο Ήλιος περνά στον Ταύρο στις 20/4 στρέφοντας τα φώτα (που αλλού;) στους Ταύρους και φέρνοντας Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους στο μάτι του κυκλώνα! Περιορίστε ξεροκεφαλιά και απολυτότητα και δεν θα χάσετε, ούτε στον τομέα των σχέσεων, ούτε στα επαγγελματικά σας. Αιγόκεροι, Παρθένοι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί ευνοείστε σε νέα εγχειρήματα, οικονομικές υποθέσεις αλλά και καινούργιους έρωτες!

Ο Άρης παραμένει όλο τον μήνα στους Διδύμους, ευνοώντας τους Διδύμους και αναστατώνοντας τη ζωή για Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Υδροχόοι, Λέοντες, Σκορπιοί και Ταύροι παράπονο δεν έχετε, όλο και με κάτι θα έχετε να ασχολείσθε.

Δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό!

Κατά τα λοιπά σήμερα, παρόλο, που είναι Πρωταπριλιά, η Σελήνη λίγο πριν περάσει το απογευματάκι από τον Υδροχόο στους Ιχθείς, μας καλεί να εκφράσουμε τη γνώμη και την αλήθεια μας, να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό και σε όποιον αρέσουμε!

Περισσότερο ευνοούνται φυσικά Υδροχόοι και Ιχθύες, που μπορείτε να καταφέρετε πολλά σε προσωπικό επίπεδο κι όχι μόνο.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες διάφορες συμπεριφορές ή ψέματα από άτομα που σας ενδιαφέρουν αλλά και στη δουλειά θα σας ανεβάσουν την πίεση. Προσέξτε πως θα τις διαχειριστείτε.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι μέθοδοι που δεν αποδίδουν μάλλον πρέπει να τις αλλάξετε. Καλό μήνα!