Αίσια έκβαση είχε η εξαφάνιση της 50χρονης αγνοούμενης από τη Φρίξα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η γυναίκα βρέθηκε σώα λίγο μετά τις 11:30 χθες το πρωί από τους αστυνομικούς του ΑΤ Κρεστένων και τους πυροσβέστες του ΠΚ Κρεστένων, της Ολυμπίας και του Πύργου, ύστερα από ειδοποίηση ενός κτηνοτρόφου ότι την είδε να περπατά σε αγροτικό δρόμο, περίπου 3-4 χλμ μακριά από το χωριό της.

Η 50χρονη εντοπίστηκε εξασθενημένη και με σημάδια αφυδάτωσης και διακομίστηκε για προληπτικές εξετάσεις στο Νοσοκομείο Κρεστένων και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Οι λόγοι της –ευτυχώς προσωρινής όπως αποδείχθηκε- εξαφάνισής της, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι προσωπικοί. Όλες αυτές τις μέρες ζούσε περιπλανώμενη στην ύπαιθρο, τρεφόταν με φρούτα που έβρισκε στα περιβόλια και έπινε νερό από βρύσες της περιοχής ή το ποτάμι.

Θυμίζουμε ότι η 50χρονη αγνοούνταν από την Τετάρτη 20 Μαρτίου και είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση για την εύρεσή της. Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι η οικογένεια της δεν ενημέρωσε τις αρχές άμεσα, αλλά ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνιση της τέσσερις μέρες μετά, την Κυριακή 24 Μαρτίου.