Στους ρομαντικούς, ευαίσθητους και αισθησιακούς Ιχθείς βρίσκεται από τα ξημερώματα και  για ένα περίπου μήνα (26/3-20/4) η Αφροδίτη, καλώντας μας να βρούμε τι μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους και πως θα καταφέρουμε να το ζήσουμε.

Λειτουργώντας προς αυτή την κατεύθυνση γινόμαστε πιο ευαίσθητοι και τρυφεροί με τον σύντροφό μας ή το υποψήφιο ταίρι μας, ενώ κάνουμε ότι μπορούμε για να αμβλύνουμε τυχόν διαφορές στις σχέσεις που μας ενδιαφέρουν προκειμένου να ζωντανέψει το προσωπικό παραμύθι του καθενός, ανεξάρτητα από το εάν αφορά στον ιδανικό έρωτα, στην οικογένεια, ένα όραμα κ.ο.κ. Έρωτες με την πρώτη ματιά, σχέσεις μέσα από ροζ γυαλιά, επαφές και συνεργασίες γύρω από ένα κοινό σχέδιο είναι στο πρόγραμμα.

Απλά στην προσπάθειά σας να υλοποιήσετε σχέδια και όνειρα προσέξτε λίγο την φαντασία σας, που μπορεί να σας παρασύρει, κυρίως τα οικονομικά σας, καθώς θα υπάρχει δυσκολία στην διαχείριση χρημάτων.

Θετικά επηρεάζονται οι Ιχθείς, που θα βρίσκονται στο επίκεντρο, προσελκύοντας την προσοχή του περίγυρου με την θετική ενέργεια, την αισιοδοξία αλλά και την καλή διάθεση που τους διακρίνει.

Παραπονεμένοι δεν θα μείνουν ούτε Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, που ευνοούνται σε σπίτι και δουλειά. Αρκεί πότε πότε να θυμάστε να ρίχνετε λίγο νερό στο κρασί σας…

Ευνοημένοι θα είναι και οι Λέοντες, Υδροχόοι Ταύροι και Σκορπιοί, σε οικονομικά και ερωτικά, καθώς και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, οι οποίοι θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία σας. Ειδικότερα:

Κριέ θα είσαι πιο δεκτικός και δοτικός από ποτέ σε σπίτι και εργασία, κάτι που θα σου φέρει απρόσμενα δώρα.

Ταύρε πιο εξωστρεφής, θα κυκλοφορείς περισσότερο, θα διασκεδάσεις και θα έχεις τη δυνατότητα να εκπληρώσεις και να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες σου.

Δίδυμε πιο δημιουργικός θα έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις καλύτερα από ποτές ιδέες και ταλέντα και να διακριθείς.

Καρκίνε πιο συναισθηματικός, αισιόδοξος και δημιουργικός μπορείς να υλοποιήσεις διάφορα σχέδιά σου.

Λέοντα γίνεσαι πιο γενναιόδωρος υλικά και συναισθηματικά γεγονός που θα σε αποζημιώσει.

Παρθένε θα επιλύσεις διαφορές που είχες με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη κι άλλα ζητήματα που σε απασχολούσαν. Τι άλλο θέλεις;

Ζυγέ θα βελτιωθεί η καθημερινότητά σου ενώ θα εξομαλυνθούν σχέσεις  που σε ενδιαφέρουν.

Σκορπιέ ευνοείσαι αρκετά στον ερωτικό τομέα, αλλά και στην εργασία και στις σχέσεις σου με παιδιά και νέους.

Τοξότη στην προσπάθειά σου να αποφορτιστείς από το στρες θα γίνεις πιο σπιτόγατος και θα έρθεις πιο κοντά  με τους οικείους σου.

Αιγόκερε θα κινηθείς εκτός πλαισίων λογικής, θα εξωτερικεύσεις σκέψεις και συναισθήματα κάτι που θα σου αποφέρει απρόσμενα κέρδη.

Υδροχόε το πορτοφόλι σου αρχίζει να γεμίζει αλλά πρόσεξε τις… σπατάλες.

Ιχθύ το άστρο σου θα λάμψει οπότε φρόντισε να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν σε διάφορους τομείς.