Πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών πέτυχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με την εξάρθρωση συμμορίας η οποία θα διοχέτευε περισσότερα από 70 κιλά ακατέργαστης κάνναβης σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων.

Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 53, 33, 24 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ ταυτοποιήθηκαν και τα στοιχεία ηγετικού στελέχους, που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για συναφή αδικήματα.

Οι τέσσερις άνδρες εντοπίστηκαν σε δασώδη περιοχή κοντά στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής και ακινητοποιήθηκαν, προκειμένου να ελεγχθούν.

Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι, κινούμενοι πεζοί, τρεις εξ αυτών μετέφεραν σε σάκους 68 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 70,786 κιλών, όταν συνελήφθησαν.

Επιπλέον, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών, έξι κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους, πτυσσόμενο μαχαίρι και εργαλείο για την κοπή συρμάτων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)