Δύο ημέρες απομένουν από την τρίτη υπερπανσέληνο της χρονιάς ξημερώματα της Πέμπτης 21/3 στις 3.42 το πρωί στον Ζυγό και οι περισσότεροι έχουμε πάρει μια γεύση για όλα αυτά που θα φέρει (που αλλού;) στις σχέσεις. Οι σχέσεις όλων των ειδών μας προβληματίζουν και υπάρχει φόρτιση, αναποφασιστικότητα και σύγχυση για το πως θα ενεργήσουμε, που θα είμαστε δεκτικοί και δοτικοί και που θα θέσουμε τα όριά μας, επιδιώκοντας την αρμονία και την ισορροπία σε συναισθηματικό και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Η σύγχυση έχει να κάνει με τη συνάντηση Άρη και Αφροδίτης (κυβερνήτες του Κριού και του Ζυγού) μέσα από μια όψη τετραγώνου από τα ζώδια του Υδροχόου και του Ταύρου. Ο ασυμβίβαστος Κριός στον οποίο περνά από αύριο Τετάρτη ο Ήλιος και ο εξισορροπιστής αλλά και αναποφάσιστος Ζυγός που επιδιώκει την ισορροπία και την δικαιοσύνη, στην όψη με τα δυο ζώδια που διαθέτουν χαρακτηριστικά αδιαλλαξίας και έλλειψη ευελιξίας, λειτουργούν αντίθετα και περιπλέκουν τις προβληματικές καταστάσεις.

Εναπόκειται στον καθένα προσωπικά, ανεξάρτητα από τις επιρροές που δέχεται, να επιλέξει το πως θα διαχειριστεί μια σχέση, μια φιλία, τα οικονομικά, την εργασία, τα παιδιά και την οικογένεια, προσμετρώντας θέλω και ανάγκες, αλλά και ενδεχόμενο κοινό έδαφος, προκειμένου να βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους και να αποκαταστήσει προβληματικές σχέσεις με πρόσωπα που θεωρεί σημαντικά στη ζωή του.

Κυρίως επηρεάζονται τα παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και όσοι έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Ειδικότερα:

Κριέ το ολόγιομο φεγγάρι στον Ζυγό φωτίζει την επιθυμία σου να απαλλαγείς  από οτιδήποτε είναι προβληματικό και δύσκολο, ωστόσο καλό είναι να μη βιαστείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις, ούτε για τα προσωπικά σου, ούτε για τα επαγγελματικά σου, εκτός κι αν είσαι διατεθειμένος να τις υποστηρίξεις…

Ταύρε επηρεάζονται εργασία και υγεία, καθώς έχεις πιεστεί αρκετά και νοιώθεις ότι δενξεκουράζεσαι όσο πρέπει και δεν απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής. Μια μικρή απόδραση και νέες καλλιτεχνικές πηγές έκφρασης θα βοηθήσουν να βελτιώσεις την ψυχολογία σου και να ανακτήσεις την ισορροπία σου.

Δίδυμε η Πανσέληνος στον Ζυγό επηρεάζει τις στενές σου σχέσεις με σύντροφο και παιδιά, αλλά και τα επαγγελματικά σου. Καθώς ξεκαθαρίζεις τι θέλεις, παίρνεις αποφάσεις για το πως κι εάν θα προχωρήσει η σχέση σου με κάποιο πρόσωπο που είχατε έρθει κοντά, αλλά και για την πορεία μιας επαγγελματικής συνεργασίας η οποία απαιτεί χρόνο κι έχει μικρές απολαβές.  Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους.

Καρκίνε στο επίκεντρο θα βρεθούν (τι άλλο;) θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Θα περάσεις ευχάριστες οικογενειακές στιγμές ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή που θα σε ανανεώσει και ψυχολογικά ή να αποφασίσεις μια μετακόμιση ή συγκατοίκηση. Καταλυτική στις αλλαγές θα είναι η παρουσία ενός ατόμου από το παρελθόν σου.

Λέοντα η Πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει εξελίξεις στον τομέα της επικοινωνίας με φίλους, συγγενείς κ.ά. και των μετακινήσεων. Ίσως να ταξιδέψεις για να δεις αγαπημένα πρόσωπα. Νιώθεις την ανάγκη να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου ώστε να γεμίσεις μπαταρίες και να προχωρήσεις. Πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι. Δεν θα λείψουν ευκαιρίες για εκμάθηση και καλλιτεχνική έκφραση.

Παρθένε επηρεάζονται τα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται να προβείς σε μια αγορά που σκέφτεσαι καιρό με χρήματα που θεωρούσες χαμένα. Το φεγγάρι φωτίζει την ανάγκη σου για καλύτερη ποιότητα ζωής και είσαι διατεθειμένη να κάνεις προσωπικές θυσίες γι’ αυτό.

Ζυγέ  στο επίκεντρο θα βρεθούν συνεργασίες και σχέσεις. Το ολόγιομο φεγγάρι φωτίζει την ανάγκη σου για κάτι ουσιαστικό και αληθινό, οπότε υπό αυτό το πρίσμα θα κινηθείς. Μόνο σχέσεις που στηρίζονται στην αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση θέλεις πλέον στη ζωή σου. Τις επαγγελματικές συνεργασίες θα τις κρίνεις με βάση το πόσο αποδοτικές και ευνοϊκές είναι για εσένα.

Σκορπιέ  το φεγγάρι φωτίζει την ανάγκη σου για εσωτερική γαλήνη και ισορροπία. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις για λίγο το πρόγραμμά σου και να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Αξίζεις τα καλύτερα, οπότε βρες τρόπο να ανανεωθείς και να πάρεις τις ανάσες που χρειάζεσαι.

Τοξότη η Πανσέληνος επηρεάζει συνεργασίες και σχέδια που έχουν να κάνουν με κόσμο. Θα έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε νοιάζονται , κάτι για το οποίο νιώθεις τυχερός και ολοκληρωμένος. Το φεγγάρι φωτίζει την ανάγκη σου για ταξίδια και νέες εμπειρίες και δεν αποκλείεται να επισκεφτείς σε έναν μαγικό προορισμό ή να ξεκινήσεις μια καινούργια δραστηριότητα, που θα σε ενθουσιάσει!

Αιγόκερε η Πανσέληνος στο Ζυγό φέρνει εξελίξεις στα επαγγελματικά ενώ προκύπτουν νέες συνεργασίες και πραγματοποιείς κοινωνικές επαφές με ανθρώπους κύρους που θα σου δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθείς, πνευματικά και κοινωνικά.

Υδροχόε επηρεάζονται ο τομέας της εκπαίδευσης και των ταξιδιών. Πιο αισιόδοξος θα διαχειριστείς με επάρκεια απρόοπτα σε εργασία  ενώ ίσως ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους ή για έναν έρωτα. Αν έχεις μια νομική εκκρεμότητα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ιχθύ η Πανσέληνος φέρνει εξελίξεις σε αισθηματικά ζητήματα αλλά και στον τομέα των  οικονομικών. Εξέτασε όλα τα ενδεχόμενα και δες τι επιλογές έχεις, ώστε να μην πάρεις μια βιαστική απόφαση που αργότερα θα μετανιώσεις.

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας και τις επιρροές που δέχεστε από την υπερπανσέληνο, που συμπίπτει με την εαρινή ισημερία, φροντίστε να απολαύσετε τη βραδιά, και κυρίως να κάνετε το καλύτερο για τον εαυτό σας, αυτό που σας γεμίζει και μπορείτε να υποστηρίξετε με όλη τη δύναμη της ψυχής σας.

Με τα πόδια στη γη…

Κατά τα λοιπά σήμερα Τρίτη 19/3, η Σελήνη από την Παρθένο μας προσγειώνει στην πραγματικότητα και σε όσα επιβάλλεται να γίνουν. Καθώς η λογική δίνει τον τόνο θα προγραμματίσουμε δουλειές, θα βάλουμε προτεραιότητες και θα δώσουμε αρκετή προσοχή στις λεπτομέρειες της όποιας κατάστασης ή του σχεδίου μας απασχολούν, ώστε να κάνουμε τις ανάλογες κινήσεις για να προχωρήσουμε.

Περισσότερο επηρεάζονται οι Παρθένοι οι οποίοι βρίσκονται στο στοιχείο τους και δεν έχουν παρά να δρέψουν τους καρπούς των προσπαθειών τους όλο το προηγούμενο διάστημα, αν καταφέρουν να χαλαρώσουν…

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθείς αν συνεχίσετε να λειτουργείτε υπό το κράτος της σύγχυσης που σας διακατέχει τις τελευταίες ημέρες και  δεν οργανωθείτε σε δουλειά και όχι μόνο, θα καταλήξετε να χάσετε τα αβγά και τα πασχάλια…

Λέοντες και Υδροχόοι πρώτα καλύψτε τις πρακτικές ανάγκες σας και μετά ασχολείστε και  με τις επιθυμίες σας. Μην λειτουργείτε παρορμητικά.