Να διασκεδάσει τις αλγεινές εντυπώσεις που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της για τα θύματα των τρομοκρατών, καθώς και άλλες αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπάθησε για άλλη μια φορά η Μυρσίνη Λοϊζου, επιτιθέμενη σε όσους της ασκούν κριτική.

Μιλώντας στο KONTRA η κόρη του μουσικοσυνθέτη Μάνου Λοϊζου αναφέρθηκε σε παλαιότερο tweet της στο οποίο έγραφε πως «τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη» κατηγορώντας εκείνους που την επέκριναν πως «δεν είδαν τη συγγνώμη που ζήταγα από κάτω. Επίτηδες τα είχαν γράψει».

Σχολιάζοντας τη συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου, η Μυρσίνη Λοϊζου ανέφερε: «Πήγαμε γνωριστήκαμε οι 16 πρώτοι (σσ. υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ) και φάγαμε… κάτι τσιμπήσαμε, μετά δηλαδή έφαγα σπίτι μου».

Περιγράφοντας τη ζωή της η κ. Λοΐζου ανέφερε: «Είμαι ένας απλός άνθρωπος. Μαγειρεύω, σκουπίζω. Είμαι γραφίστρια, κάνω εξώφυλλα, και έχω δουλέψει στις πωλήσεις εταιρείας web design. Ασχολήθηκα με τα πνευματικά δικαιώματα γιατί υπήρξε ένα τεράστιο σκάνδαλο. Κάπως έτσι βρήκα και ασχολήθηκα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική».

Για το πως πήρε την απόφαση να θέσει την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Την απόφαση την πήρα γρήγορα, αλλά την πιστεύω. Δεν το έχω μετανιώσει, παίρνω δύναμη και πείσμα από όσους με χτυπάνε. Αυτό με το οποίο θα ήθελα να ασχοληθώ στην ευρωβουλή είναι ο πολιτισμός. Δεν είναι ένα πράγμα, είναι χιλιάδες…Μέσα από τον πολιτισμό μπορούμε να χτυπήσουμε τον φασισμό.»

Αναφερόμενη στην απαγόρευση που είχε θέσει πριν λίγα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ να μην χρησιμοποιεί το τραγούδι του πατέρα της, Μάνου Λοΐζου, «Καλημέρα Ήλιε», σχολίασε: «Και τα δύο κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ψήφισαν μνημόνια, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να ψηφίσει, γι’ αυτό προχωρώ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει άλλο κοινωνικό πρόσωπο».

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοϊζου στο ΚΟΝΤΡΑ

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοϊζου στο ΚΟΝΤΡΑ

Δημοσιεύτηκε από Kontra Channel στις Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019