Έχεις αναρωτηθεί γιατί περικλείεσαι από άτομα που ανήκουν σε ορισμένα ζώδια σε σύγκριση με τα δώδεκα υπάρχοντα; Ο λόγος έχει να κάνει με το πότε σημειώνονται οι περισσότερες γεννήσεις. Με βάση παλαιότερη αμερικανική έρευνα για τις γεννήσεις, μεταξύ 1973 και 1999, οι περισσότερες καταγράφηκαν Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, δηλαδή αφθονούσαν οι Καρκίνοι, οι Λέοντες, οι Παρθένοι και οι Ζυγοί. Η πιο συχνή ημερομηνία γέννησης μάλιστα ήταν η 16η  Σεπτεμβρίου, δηλαδή ανήκε στους Παρθένους!

Από την άλλη πλευρά τα πιο σπάνια ζώδια, με τις λιγότερες γεννήσεις είναι ο Υδροχόος (21 Ιανουαρίου-19 Φεβρουαρίου), ο Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου) και ο Τοξότης και συγκεκριμένα όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 22 και 28 Νοεμβρίου.

Είτε ανήκετε σε ζώδιο που συναντά κάποιος συχνά είτε πιο σπάνια, να διαφυλάτε την μοναδικότητά σας και να φροντίζετε τον εαυτό σας.

Τι φέρνει η εβδομάδα με την υπερπανσέληνο

Κατά τα λοιπά, μια εβδομάδα πλούσια σε πλανητικά συμβάντα είναι αυτή που μόλις άρχισε, με κύριο την τρίτη υπερπανσέληνο της χρονιάς στις 21 Μαρτίου στον Ζυγό, που συμπίπτει με την εαρινή ισημερία και επηρεάζει σχέσεις, επαγγελματικά και κοινωνική καταξίωση. Θετικά επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Μια ημέρα νωρίτερα, στις 20 Μαρτίου, ο ανάδρομος Ερμής θα είναι σε εξάγωνο με τον Κρόνο και ο Πλούτωνας σε τρίγωνο με τον Άρη, μια όψη, που ευνοεί τα επαγγελματικά Ταύρων, Σκορπιών, Αιγόκερων και Ιχθύων.

Σήμερα καθώς η  Σελήνη οδεύοντας προς στον Λέοντα, κάνει τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, μας γεμίζει δυναμισμό για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά προβληματικές καταστάσεις. Δεν θα λείψουν οι εγωισμοί, οι ανταγωνισμοί, οι επιθετικές και προκλητικές συμπεριφορές αλλά και οι υπερβολικές αντιδράσεις για… ψύλλου πήδημα, που θα μας βγάλουν από τα ρούχα μας. Ψυχραιμία… η κατάσταση θα εκτονωθεί γρήγορα, οπότε ενόψει και της υπερπανσελήνου της Πέμπτης μην σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα. Περισσότερο επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί μην το τραβάτε στα άκρα γιατί θα ξεφύγει η κατάσταση.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί, Τοξότες και Ζυγοί θα είναι εύκολο να εκνευριστείτε οπότε συγκρατηθείτε!