Κορυφαία ηθοποιός, αξιαγάπητη φίλη, δυνατός χαρακτήρας. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που έκαναν την Ρένα Βλαχοπούλου τόσο αγαπητή στο κοινό. Οι ταινίες παίζουν συνεχώς στην ελληνική τηλεόραση και το μπρίο της έχει μείνει αξέχαστο στις καρδιές των Ελλήνων.

Η ηθοποιός έκανε 3 γάμους. Με τον τρίτο σύζυγό της Γιώργο Λαφαζάνη που γνώρισε το 1967, έμεινε μέχρι το τέλος της ζωής της.

Στο  Instagram του συλλέκτη Άρη Λουπάση βρήκαμε τη σπάνια φωτογραφία της Ρένας με τον σύζυγό της αλλά και πληροφορίες από τη γνωριμία και τον μεγάλο τους έρωτα

«Η αξέχαστη κωμικός μας μετά από δύο διαζύγια και δυνατούς έρωτες βρήκε στο πρόσωπο του γοητευτικού Γιώργου Λαφαζάνη «τον άντρα της ζωής της», τον άνθρωπο που για 39 ολόκληρα χρόνια στάθηκε δίπλα της ουσιαστικά βαθιά και αληθινά.

»Συναντήθηκαν για πρώτη φορά ένα σαββατόβραδο χειμώνα του 1965 όταν μετά την τελευταία παράσταση στο «Ακροπολ», στο αυτοκίνητο της με δύο φίλες πηγαίνοντας για φαγητό σε εστιατόριο της Φωκιωνος Νεγρη, σταμάτησε στο φανάρι της Παν/μίου στο ύψος του Rex και τον αντίκρισε στο διπλανό αυτοκίνητο. Αντάλλαξαν χαμόγελα και ματιές και στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στους προορισμούς τους ο οποίος τελικά ήταν κοινός καθώς συναντήθηκαν μετά από λίγο στο ίδιο μαγαζί.

»Εκείνο το βράδυ ήταν και η αρχή του μεγάλου αυτού έρωτα που επισφραγίστηκε δύο χρόνια μετά με ένα υπέροχο γάμο στην Μητρόπολη Αθηνών στις 18 Σεπτεμβρίου 1967 και μια υπέροχη δεξίωση μετά.

»Η σπουδαία ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα περήφανη για τον σύζυγό της γιατί εκτός από το γεγονός ότι εκείνη την εποχή υπήρξε από τους γοητευτικότερους άντρες της Αθήνας, ήταν και ένας θαυμάσιος χαρακτήρας και όπως είχε αναφέρει ο Αλέκος Σακελλαριος, ο καλύτερος «εξωθεατρικος» φίλος των ηθοποιών, ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους της».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ρένα Βλαχοπουλου-Γιωργος Λαφαζανης: Άλλος ένας μεγάλος έρωτας: Η αξέχαστη κωμικός μας μετά από δύο διαζύγια και δυνατούς έρωτες βρήκε στο πρόσωπο του γοητευτικου Γιώργου Λαφαζανη «τον άντρα της ζωής της», τον άνθρωπο που για 39 ολόκληρα χρόνια στάθηκε δίπλα της ουσιαστικά βαθιά και αληθινά. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά ένα σαββατόβραδο χειμώνα του 1965 όταν μετά την τελευταία παράσταση στο «Ακροπολ», στο αυτοκίνητο της με δύο φίλες πηγαινοντας για φαγητο σε εστιατοριο της Φωκιωνος Νεγρη, σταμάτησε στο φανάρι της Παν/μίου στο ύψος του Rex και τον αντίκρισε στο διπλανό αυτοκίνητο. Αντάλλαξαν χαμόγελα και ματιές και στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στους προορισμούς τους ο οποιος τελικά ήταν κοινός καθώς συναντήθηκαν μετά από λίγο στο ίδιο μαγαζί. Εκείνο το βράδυ ήταν και η αρχή του μεγάλου αυτού έρωτα που επισφραγιστηκε δύο χρόνια μετά με ένα υπέροχο γάμο στην Μητρόπολη Αθηνών στις 18 Σεπτεμβρίου 1967 και μια υπέροχη δεξίωση (φωτο) μετά. Η σπουδαία ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα περήφανη για τον σύζυγό της γιατί εκτός από το γεγονός ότι εκείνη την εποχή υπήρξε από τους γοητευτικότερους άντρες της Αθήνας, ήταν και ένας θαυμασιος χαρακτήρας και όπως είχε αναφέρει ο Αλέκος Σακελλαριος, ο καλύτερος «εξωθεατρικος» φίλος των ηθοποιών, ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Loupasis (@arisloupasis) στις